Δανάη Μιχαλάκη: 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Μία κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει 44 ημέρες ακριβώς από εκείνη τη στιγμή, που η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου με τους δύο να ζουν την απόλυτη ευτυχία δίπλα στην κόρη τους.

Την Τρίτη 2/1 η ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από το μωρό και τον αφιέρωσε στον εαυτό της. Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μιχαλάκη επισκέφτηκε το κομμωτήριο και μάλιστα έκανε μια πολύ ωραία αλλαγή στα μαλλιά της.

Ανανεωμένη πόζαρε η ηθοποιός με τα μαλλιά της να έχουν το ξανθό χρώμα, που είχε και πριν κάνοντας αφέλειες! Οφείλουμε να πούμε, πως η αλλαγή αυτή της πηγαίνει πολύ και την στηρίζει απόλυτα (δείτε εδώ τη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη μετά τον τοκετό

«Είναι πάντα ωραίο να κάνεις μια αλλαγή», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαγεωργίου μετά τον τοκετό

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπαγεωργίου στο Πρωινό Σουσου.