Σάσα Σταμάτη: Σπάνια εμφάνιση με την 83χρονη μητέρα της, Κατίνα

Οι δύο γυναίκες περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε σε solo εμφανίσεις, γι' αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν συναντήσαμε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια με την 83χρονη μητέρα της. Η Σάσα Σταμάτη δεν κρύβει την αδυναμία στη μητέρα της, Κατίνα, και όποιος είδε τις δύο γυναίκες τις προηγούμενες μέρες είχε να λέει πόσο ευδιάθετες ήταν. Ο φωτογραφικός φακός τις συνάντησε να περπατούν στο στολισμένο κέντρο και απαθανάτισε ορισμένα χαρούμενα στιγμιότυπα.

Είναι ένας από τους ανθρώπους για τους οποίους η Σάσα Σταμάτη αφήνει στην άκρη τα πάντα και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της. Οι πρόσφατες γιορτές ήταν μία αφορμή πρώτης τάξης για να πουν τα νέα τους και, με δεδομένο ότι αυτές οι μέρες ήταν σχετικά ελεύθερες για τη δημοσιογράφο, να μοιραστούν όμορφες στιγμές όπως και αυτή. Ανάμεσα στα θέματα που συζητούν είναι και ο γάμος, αφού έχει παραδεχτεί πως η μητέρα της, συχνά κάνει παράπονα και ζητάει να τη δει νύφη.

Σάσα Σταμάτη: «Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ! Της λέω κάνω καριέρα και μου λέει πουθενά δεν είσαι»

Η Σάσα Σταμάτη με την μητέρα της, Κατίνα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα «παράπονα» στη μητέρα της Σάσας Σταμάτη για την προσωπική της ζωή

Και δεν είναι η μόνη, αφού και αρκετοί σχολιάζουν με κακεντρέχεια το γεγονός ότι είναι ελεύθερη, όπως είχε παραδεχτεί πρόσφατα η Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό»: «Όταν θα δουν τη μάνα μου, θα της πουν “Κατίνα, η Σάσα δεν παντρεύτηκε ακόμα; Δεν έκανε παιδί;”, σαν να υπάρχει δυστυχία, σαν να είμαι τελειωμένη. Ακόμα και στην τηλεόραση μού έχει πει διευθυντής προγράμματος "Ρε Σάσα μου πρέπει να κάνεις οικογένεια και παιδί". Δεν γίνεται να κάνω οικογένεια και παιδί για να πάρω μία εκπομπή».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά πάντως, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε ότι δεν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, και ούτε την προβληματίζει το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται σε κάποιο κανάλι. «Δεν είναι χόμπι η τηλεόραση, είναι δύσκολο σπορ», δήλωνε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Ό,τι έχω κάνει, το έχω πληρώσει. Αυτόφωρο έχω πάει, αγωγή και μηνύσεις έχω φάει, έχει κοπεί εκπομπή μου. Τίποτα δεν έχει περάσει στο ντούκου. Φυσικά έχω κάνει λάθη και θα ξανακάνω λάθη. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνεις λάθη».