Σάσα Σταμάτη: «Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ! Της λέω κάνω καριέρα και μου λέει πουθενά δεν είσαι»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ! Της λέω κάνω καριέρα και μου λέει πουθενά δεν είσαι»

Μια ακόμα δημόσια έξοδο πραγματοποίησε η Σάσα Σταμάτη σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Τις δηλώσεις της πρόβαλε η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 11/12. Η δημοσιογράφος λοιπόν, μίλησε για την ανάγκη της μητέρας της να την παντρέψει.

Όπως ωστόσο έχει αποκαλύψει η ίδια σε άλλες συνεντεύξεις της είναι ελεύθερη, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ερωτευμένη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - δείτε εδώ την εξομολόγηση της.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για την προσωπική της ζωή

«Πάω σε τραπέζια με τη μαμά μου και μου λέει αυτή παντρεύτηκε η άλλη παντρεύτηκε... εσύ; Της λέω κάνω καριέρα, ποια καριέρα, πουθενά δεν είσαι... Έχει πάει 83 τώρα σου λέει θέλω να κάνω παιδιά», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η μαμά της ωστόσο πηγαίνει σε άλλους γάμους της οικογένειας

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σάσα Σταμάτη και όλη η οικογένεια της. Η Κατερίνα, ανιψιά της δημοσιογράφου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Δημήτρη, το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η όμορφη είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες τόσο με την νύφη και το γαμπρό όσο και με την οικογένεια της μέσα και έξω από την εκκλησίας.

Η Σάσα Σταμάτη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μίντι φόρεμα της, μια δημιουργία της αδελφής του Βασίλειου Κωστέτσου, Πόλας Κωστέτσου (δείτε τι γίνεται με την τηλεοπτική της επιστροφή). Τα βλέμματα όλων ωστόσο απέσπασε η εντυπωσιακή νύφη.