Λεωνίδας Κακούρης: Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου μετά την παραίτησή του - Τι θα συμβεί με την παράσταση

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 3/1 έγινε γνωστή η ξαφνική παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από τη θεατρική παράσταση ''Ο Βασιλιάς Ληρ'' στην οποία θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ανέβαινε στο Εθνικό Θέατρο.

Ο ηθοποιός δεν εξήγησε για την ώρα με δηλώσεις του τους λόγους, που τον ώθησαν λίγο πριν από την πρεμιέρα να απομακρυνθεί από τον θίασο. Στη συνέχεια της ημέρας, η επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου στο instagram έκανε μια σχετική ανάρτηση.

Πιο αναλυτικά, γνωστοποιήθηκε πως μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη βρέθηκε ως αντικαταστάτης του ο Γιάννης Νταλιάνης (δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος). Μάλιστα η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα θα είναι στις 13 Ιανουαρίου του 2024.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κακούρης - Εθνικό Θέατρο

Τι συνέβη με τον Κακούρη και την αποχώρηση από την παράσταση

«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν αυτοί που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε. Θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους, προς το παρόν, λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό, με κόπο.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν. Μάθαμε ότι έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες. Ένας επίσης πολύ αξιόλογος ηθοποιός, ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος ήταν επίσης στην παράσταση, έκανε το δεξί χέρι του βασιλιά Ληρ και τώρα θα επωμιστεί στον ρόλο του στην παράσταση που θα ξεκινήσει ξανά στις 12 Γενάρη», είπε ο Άρης Καβατζίκης συγκεκριμένα στο Πάμε Δανάη.