«Η Μαριλίτα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Νταλιάνη για τη σύζυγό του

«Είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα, που παίρνει από...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης, τον οποίον τον βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής "Ο Παράδεισος των Κυριών", παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Οι εξομολογητικές δηλώσεις του Γιάννη Νταλιάνη για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Με αφορμή τη συγκλονιστική σκηνή, που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στη σειρά "Σασμός", όπου πρωταγωνιστεί η σύζυγός του ηθοποιού, με την κηδεία του Νικηφόρου (δείτε εδώ περισσότερα), η δημοσιογράφος τον ρώτησε για εκείνη.

«Η Μαριλίτα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα, που παίρνει από ανθρώπους, που έχουν βιώσει τέτοια θέματα, και κάπως έχει αυτό πέρα από την ερμηνεία της, που είναι πραγματικά πολύ βαθιά, και έρχεται στο σπίτι, και είναι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία, δεν είναι εύκολο αν μπεις μέσα σε τέτοια πράγματα δεν είναι να τα κάνεις εκ του ασφαλούς, γιατί ρισκάρεις συναισθήματα, γιατί πας σε βάθυ.

Είναι πολύ ενθαρρυντικά αυτά τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο. Μέσα από αυτό οι άνθρωποι που βίωσαν το ίδιο νιώθουν ότι κάπως λυτρώνονται κάπως το τραύμα τους, μοιράζεται το βάρος, απαλύνεται ο πόνος τους. Δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο, είναι και άλλοι που έχουν χάσει κάποιον, κάτι», μαρτύρησε στην κάμερα της εκπομπής ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η εμφάνιση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε για τρίτη χρονιά στον Σασμό, του Alpha ένα σίριαλ πολύ αγαπητό στον κόσμο.

Στη σειρά, υποδύεται τη Βασιλική ως γυναίκα του Μαθιού, με το ειδύλλιο και τον γάμο τους να είναι ιδιαίτερα αρεστά στο κοινό. Εξίσου αγαπημένη είναι η ηθοποιός και τον σύζυγό της στη ζωή, τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή.

Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια», είχε τονίσει ο σύζυγός της.

Η Μαριλίτα, τα τελευταία χρόνια είχε λείψει από την τηλεόραση, καθώς είχε αποφασίσει να ταχθεί στην οικογένεια της και στα δύο της κορίτσια (δείτε τις εδώ), οι οποίες πλέον έχουν μεγαλώσει και έτσι η ηθοποιός τώρα πια έχει τον χρόνο, που απαιτεί μια παραγωγή στην τηλεόραση.

Να σας θυμίσουμε εδώ, πως τη Λαμπροπούλου την είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Εραστής δυτικών προαστίων'', στο ρόλο της Λίζας.

Στην συνέχεια, έπαιξε σε παραγωγή του Παπακαλιάτη, τις ''Τρείς ευχές'' κάνοντας το κορίτσι του Χριστόφορου, του Χάρη Ασημακόπουλου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, των τριών φίλων που τους ένωσε το μυστικό μία δολοφονίας. Το δίλημμα μεγάλο, όπως όμως συμβαίνει πάντα στις ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές του Χριστόφορου.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου