Μάριος Αθανασίου: Άγριο ξέσπασμα για το ξαφνικό κόψιμο της σειράς ''Μετά τη φωτιά'' - «Το ίδιο συνέβη και με τον Έρωτα Φυγά...»

Η ανάρτηση του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση η ξαφνική ανακοίνωση για το κόψιμο της σειράς ''Μετά τη φωτιά'', που μέχρι πρότινος το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε από τη συχνότητα του σταθμού ΑΝΤ1.

Συντελεστές του σίριαλ, το κοινό αλλά και συνάδελφοι των ηθοποιών, που απάρτιζαν το καστ ξεσπάνε τόσο με δηλώσεις τους, όσο και στα social media με αναρτήσεις. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Μάριος Αθανασίου την Τετάρτη 3/1 με μία ανάρτησή του στο instagram παρομοιάζοντας την παρούσα κατάσταση με αυτή που συνέβη με τη σειρά ''Έρωτας φυγάς''.

Δείτε επίσης: Μετά τη Φωτιά: «Είναι κρίμα που τόσα άτομα βρίσκονται ξαφνικά στον αέρα» - Τι δηλώνει στο YOU ηθοποιός της σειράς

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για το κόψιμο της σειράς ''Μετά τη φωτιά''

«Για την ξαφνική διακοπή του σίριαλ #metatinfotia. Χωρίς να γνωρίζω αν είναι ευθύνη του καναλιού ή της εταιρίας παραγωγής, το να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι μια μέρα πριν ότι την επόμενη δεν θα έρθουν στην δουλειά τους είναι σκληρό και αντεπαγγελματικό. Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να δημιουργηθεί μια συνθήκη ασφαλείας ώστε οι εργαζόμενοι να περάσουν πιο ήπια αυτό το μεταβατικό στάδιο. Το ίδιο συνέβη και με το σίριαλ #erotasfygas αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Παιδιά είμαστε δίπλα σας», έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Όπως μάλιστα αναγράφει η ανακοίνωση του σταθμού ο λόγος, που διακόπτεται η σειρά αφορά σε ρήξη, που δημιουργήθηκε μεταξύ ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής Tanweer.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία.
Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1», αναγράφει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Μετά τη Φωτιά  - Tέλος - ΑΝΤ1