Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Δε θα δω επί τούτου Μάρκο Σεφερλή, ξέρεις για ποιον λόγο...» - Η δημόσια αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Όσα είπε στον αέρα του Στούντιο 4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 3/1 στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Διονύσης Ατζαράκης με τον κωμικό να συζητάει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αν υπάρχουν όρια στην κωμωδία και αν το πολιτικά ορθό μπορεί να επηρεάσει το συγκεκριμένο είδος θεάτρου.

Με τη σειρά η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και εξέφρασε την προσωπική της γνώμη αναφορικά με το είδος της κωμωδίας που κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής. Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί του και πως έχει τύχει γελάσει με τα κείμενά του, ωστόσο δεν προτιμάει το χιούμορ του.

Δείτε επίσης: Μάρκος Σεφερλής - ΣΚΑΪ: Η ενόχληση του ηθοποιού και η επόμενη κίνηση...

Το σχόλιο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το Μάρκο Σεφερλή

«Η κωμωδία απευθύνεται σε όλον τον κόσμο το ίδιο; Υπάρχει ένοχο χιούμορ; Να πω πάλι το παράδειγμα του Σεφερλή, ο οποίος είναι τεράστιος σε αυτό που κάνει. Μπορεί να δω Σεφερλή - δεν θα δω επί τούτου, γιατί ξέρεις για ποιον λόγο...για το politically correct - αλλά θα δω, γιατί παίζει κάπου και φυσικά θα γελάσω. Δεν θα γελάσω άμα τον δω ντυμένο γυναίκα, αυτό δεν μου φαίνεται αστείο. Με την ατάκα θα γελάσω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ούτε και εγώ θα γελάσω άμα τον δω ντυμένο γυναίκα, αλλά έχει πολύ ωραία αστεία», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου όμως που δεν θα παραδεχθεί ότι γελάει με τα αστεία του Μάρκου ή μπορεί να μην παραδεχτεί ότι δε γελάει με τα αστεία τα δικά σου», τόνισε στη συνέχεια η Ζαμπέτογλου.