Demy: Ήταν σύντροφός της και τον παρουσίαζε ως φίλο - Αποκαλύφθηκε πρώην σχέση της

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Demy παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 3/1 με την τραγουδίστρια να μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια, τον αγαπημένο της σύντροφο (δείτε τον εδώ) αλλά και για σχέσεις του παρελθόντος της,

Όπως τόνισε η τραγουδίστρια δε θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της, καθώς η ίδια είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να παραπλανήσει τα μέσα με μία σχέση, που είχε.

Πιο αναλυτικά, όπως αποκάλυψε η Demy προκειμένου να μην παραδεχτεί δημόσια τη σχέση με πρώην σύντροφό της - είχε πει πως ήταν φίλος της - κάτι που έγινε τώρα γνωστό από την ίδια μετά από αρκετά χρόνια.

Η αποκάλυψη της Demy για σχέση που είχε στο παρελθόν

«Δεν είναι και τόσο δύσκολο να συνδυάσεις την προσωπική ζωή με την αναγνωρισιμότητα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν φωτογραφίες. Αν με ρωτάς μπορεί και να είχα επέλεγα να μην έχει υπάρξει και τίποτα για να προστατεύσω τον σύντροφό μου, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Με δική μου προσπάθεια και επιλογή έχει μείνει εκεί, δεν είναι η προσωπική μου ζωή μπροστά. Στο παρελθόν το έχω φτάσει σε ακραία επίπεδα, να λέω για μία γνωστή σχέση ότι είναι ψέματα, ότι δεν ισχύει και ότι είμαστε φίλοι», είπε η Demy.

H εξομολόγηση για το σύντροφό της

«Κάναμε remake το "Θέλω να με κρατάς" που είναι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ηρούς... Είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο, οπότε θέλω να τον προστατεύσω. Αν έχει υπάρξει ζήλεια στη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο έχει υπάρξει μόνο από τη δική μου πλευρά, ο άνθρωπος είναι βράχος. Δεν με απασχολεί ο γάμος αυτή τη περίοδο αλλά γενικά είναι κάτι που θέλω να συμβεί.

Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, πολλές φορές. Δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους και τα ροζ, έχω πολλές πλευρές, θέλω να γίνει ξεκάθαρο. Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για μένα και για ακραίες συμπεριφορές μου και σχέσεις που δεν υπήρχαν. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου κι έκλαιγα. Σήμερα άνετα θα μπορούσα να κινηθώ νομικά», είχε πει η Demy πριν από τρεις μήνες στο Fay's Time.