Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πλάνταξε στο κλάμα η μητέρα του - Η στιγμή που της ανακοινώνει ότι θα γίνει γιαγιά (Βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση περιμένουν με πολύ μεγάλη χαρά το πρώτο τους παιδάκι κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο μουσικός πριν από λίγες ημέρες ζωντανά σε εκπομπή με μεγάλη συγκίνηση (δείτε εδώ).

Το ζευγάρι περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί, όπως και οι γονείς τους! Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Μαυρίκιος την Τετάρτη 3/1 στο instagram μοιράστηκε την αντίδραση της μητέρας του.

Όπως βλέπουμε ο Μαυρικίου αποφάσισε να ανακοινώσει στη μητέρα του τα ευχάριστα - πως δηλαδή θα γίνει γιαγιά - με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς εξεπλάγη με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση.

Το βίντεο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη μητέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Κάπως έτσι αντιδρά η σωστή μάνα που θα γίνει γιαγιά!!!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το πρόβλημα της Ιλάειρας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

«Είναι τώρα πρώτες εβδομάδες, πρώτοι μήνες. Βασανίζεται και δεν μπορώ να την βοηθήσω τώρα», είπε αρχικά ο ίδιος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτά αν έχει κάποιο πρόβλημα και αν έπαθε κάποια αποκόλληση. Τότε εκείνος απάντησε: «Είναι στο κρεβάτι, πρέπει να περάσουν οι πρώτες εβδομάδες, είμαστε στο τελείωμα της κρίσιμης περιόδου και ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας.

Την παρακαλάω να φάει, αλλά δεν θέλει χάνει κιλά αντί να παίρνει», με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως είναι λογικό, λόγω της αναγούλας και των εμετών που μπορεί να κάνει. Έτσι κι αλλιώς δύο εβδομάδες θα κάτσει, δεν θα κάτσει και παραπάνω», είπε την ίδια ημέρα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.