Ντόρα Κουτροκόη: «Εγώ δεν έφυγα, με έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ! Φεύγοντας είχα πει...» - "Κόλαφος" για τους Οικονόμου & Παυλόπουλο

«Με τα υπόλοιπα παιδιά του ΣΚΑΪ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντόρα Κουτροκόη: «Εγώ δεν έφυγα, με έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ! Φεύγοντας είχα πει...» -

Η Ντόρα Κουτροκόη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου στον αέρα, μαζί με τον συνεργάτη της, Νίκο Υποφαντή, και αναφέρθηκε στην σχέση τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Κάποια στιγμή, βέβαια, η συζήτηση πήγε και προς την αποχώρησή της από το κανάλι του ΣΚΑΙ, με την ίδια να τονίζει πως δεν έφυγε με δική της θέληση, αλλά εκδιώχθηκε. Για όσους δεν θυμούνται, οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν πως έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή στην οποία συμμετείχε, χωρίς να την προειδοποιήσουν ή να προσπαθήσουν να την εντάξουν σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, στα μέσα της χρονιάς.

Η εξομολόγηση της Ντόρας Κουτροκόη για τον διωγμό της από τον ΣΚΑΙ

«Με τον Νίκο δεν παρακολουθούμε πολύ τα νούμερα της τηλεθέασης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η εκπομπή να έχει μία άμεση σχέση με την κοινωνία και ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα να το μεταδίδουμε. Αυτό νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει», είπε αρχικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ να "κιτρινίσω" ένα θέμα, απ’ όπου κι αν πέρασα, πόσω μάλλον εδώ. Το κιτρίνισμα είναι να παίρνεις βραβείο υποκριτικής ενώ μεταδίδεις μία είδηση».

«Εγώ πήγα μόνο για 2-3 μήνες. Εγώ δεν έφυγα, με έδιωξαν από τον ΣΚΑΪ. Φεύγοντας είχα πει "χαιρέτησα τους συναδέλφους μου και όχι τους συμπαρουσιαστές μου". Με τα υπόλοιπα παιδιά του ΣΚΑΪ έχω τρομερή επικοινωνία».

Δείτε επίσης: Έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε το χωρισμό της - «Είναι καλύτερα μόνη μου»

Πώς "έκαψε" τον Παυλόπουλο και τον Οικονόμου από την αρχή

Η Ντόρα Κουτροκόη στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον διωγμό της είχε δηλώσει στην κάμερα τα εξής: «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ», κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.