Κώστας Καραμανλής & Νατάσα Παζαΐτη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την οικογένειά τους - Ο γιος τους, Αλέξανδρος, θα...

Καλή αρχή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη παντρεύτηκαν το 1998 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Είναι ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο, όμως, τα παιδιά τους μεγαλώνουν και κάνουν τα δικά τους βήματα στον χώρο της ελληνικής showbiz είναι αναπόφευκτο το να πέσουν τα βλέμματα πάνω τους.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής, για παράδειγμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα On Time, έχει μπει για τα καλά στον χώρο της υποκριτικής και σύντομα ανέβει στο θεατρικό σανίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε επίσης: Νατάσα Παζαΐτη: Με ασημί πούλιες στην αγκαλιά του Κώστα Καραμανλή σε κυριλέ εστιατόριο με πέτρινους τοίχους και πολυελαίους - Η τρυφερή στιγμή στην αλλαγή του χρόνου

Το επαγγελματικό βήμα του γιου του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παίζεται από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, για τη μη κερδοσκοπική ομάδα arte του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση είναι «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», όπως αναφέρεται, και από την πώληση των εισιτήριων θα επωφεληθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, κάποια από τα έσοδα θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

Δείτε επίσης: «Δεν ήμουν εκείνη που έγραψε για...» - Η Νατάσα Παζαΐτη "σπάει" τη σιωπή της για τον καρκίνο του μαστού και την οικογένεια της

Αλίκη - Αλέξανδρος Καραμανλή

Η πλοκή του έργου που θα πρωταγωνιστήσει

Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου. Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς. Τι θα γίνει όμως όταν το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται;

Ποιο ρόλο θα υποδυθεί

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παίζουν βρίσκεται και η επιχειρηματίας Σοφία Τσουβελεκάκη, η οποία παίζει για πρώτη φορά και θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός ναυάρχου, την Μάρω Κοντού συγκεκριμένα, και αυτόν του Λάμπρου Κωνσταντάρα θα υποδυθεί ο Τίμος Τζάνες.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα On Time: «Το έργο είναι διασκευή της ταινίας “Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι”, είναι ένα πολύ κωμικό έργο με ωραία μουσικά και χορευτικά διαλείμματα. Τους τρεις γιους της παράστασης θα ερμηνεύσουν ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος και ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που θα κάνει το μικρότερο γιο. Θέλω πω στο σημείο αυτό ότι η Αθηνά Κασκαρέλη έκανε τη διασκευή του έργου κι έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, της κυρίας Ατυχήσασας».