Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντικές στιγμές στο ταξίδι τους στο Λονδίνο μετά τις γιορτές

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, αποφάσισε να ταξιδεύψει η Δέσποινα Βανδή, παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά από μία σειρά εμφανίσεων τις ημέρες των εορτών, αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Το ζευγάρι, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήσει συχνά εξορμήσεις ενώ πριν από μερικούς μήνες, οι δύο τους είχαν ταξιδέψει στη Αμερική, μαζί με τον hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εμφανίσεων της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισπίκη στο Λονδίνο

Η Βασίλης Μπισπίκης το βράδυ της Τετάρτης 3/1 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο με τη τραγουδίστρια, σε γνωστό bar της πόλης. Ανάμεσα στις τρυφερές αναρτήσεις, βλέπουμε τον ηθοποιό να κρατά το χέρι της αγαπημένης του ενώ φυσικά δεν έλειψε και η κοινή του selfie, μέσα στο μαγαζί όπου διασκέδαζαν.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

Τι ισχύει για το ενδεχόμενο γάμου Βανδή - Μπισμπίκη

Ωστόσο πολλές ήταν οι φήμες, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα.

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: