Χριστίνα Κοντοβά: Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα με την κόρη της, Ada – Ποιος κέρδισε το φλουρί

Ιδανικό ποδαρικό στο 2024

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/ckontova
Instagram/ckontova

Με τον ωραιότερο τρόπο υποδέχτηκε η Χριστίνα Κοντοβά τον νέο χρόνο, αφού βρισκόταν για δεύτερη χρονιά μαζί με την κόρη της Ada, και χαίρονταν μαζί τις διακοπές τους στο εξωτερικό. Το 2024 τις βρήκε στη Σιγκαπούρη, με την σχεδιάστρια να επιστρέφει πριν από λίγες μέρες με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμη να υποδεχτεί με άλλον αέρα τις επαγγελματικές προκλήσεις.

Χθες, λοιπόν, ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για εκείνη και την ομάδα της, αφού στα γραφεία της εταιρείας είχαν στήσει μία μικρή γιορτή. Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με πρωτοχρονιάτικη πίτα και εκείνη έκοψε και μοίρασε, όπως προστάζει το έθιμο. Εννοείται πως στο πλευρό της βρισκόταν η μικρή Ada, που τους γέμισε με χαμόγελα καθώς δεν σταμάτησε να παίζει μαζί τους.

Σε ποιον έπεσε το φλουρί από την πίτα της Χριστίνας Κοντοβά

Η σχεδιάστρια κατέγραψε αυτή την όμορφη στιγμή με ένα ομαδικό στιγμιότυπο που ανέβασε στο Instagram, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Αφήνοντας μια επεισοδιακή χρονιά πίσω, μπήκαμε επίσης επεισοδιακά στο 2024! Με αγάπη και χιούμορ όλα αντιμετωπίζονται! Σας αγαπώ κορίτσια μου!». Μπορεί να μην αποκάλυψε ακόμα σε ποιον έπεσε το φλουρί, αλλά διευκρίνισε με ένα στόρι ότι πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στην ομάδα της πολύ σύντομα.

Τις προηγούμενες μέρες η Χριστίνα Κοντοβά είχε αφήσει πίσω της τις δυσκολίες του 2023 χαλαρώνοντας στο Μπαλί και στη Σιγκαπούρη (ή «Σαγαπούρη», όπως τη λέει η κόρη της), και στέλνοντας ευχές αγάπης σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, εκείνη είχε στις βαλίτσες της μαγιό και παρεό, τα οποία αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, και τα δοκίμασε από τις... πρώτες μέρες του χρόνου. Αυτές ήταν και οι δεύτερες γιορτές μετά τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη μετά από 5,5 χρόνια σχέσης. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές στη ζωή της από τότε.