Άγγελος Πυριόχος: «Είχα βγάλει όγκους, έκανα θεραπεία σαν καρκινοπαθής» - Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας του

«Λύκος; Σιγά μην είναι και αλεπού»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άγγελος Πυριόχος: «Είχα βγάλει όγκους, έκανα θεραπεία σαν καρκινοπαθής» - Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας του

Συνέντευξη στο Happy Day του Alpha έδωσε ο Άγγελος Πυριόχος, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Αθήνα, από τη Ζάκυνθο όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την καριέρα του, και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μέχρι ένα διάστημα, για τη συνεργασία του με την Ελένη Γερασιμίδου, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες.

«Με χτύπησε οφθαλμικός έρπης ζωστήρας. Είναι αυτοάνοσο, σε βρίσκει ταλαιπωρημένο και σε χτυπάει», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για να συμπληρώσει: «Δεν έχεις νιώσει τέτοιο πόνο. Έπαιρνα 6 οπιούχα την ημέρα, δεν μπορούσα να γυρίσω για να κοιμηθώ, γιατί πεταγόμουν απ' τον πόνο. Έπαθα νεύρωση. Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου, και στα προσωπικά μου, και με ατυχήματα, έχω φοβερή υπομονή».

Το δεύτερο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον Άγγελο Πυριόχο

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, με τον Άγγελο Πυριόχο να θυμάται και άλλη μία σοβαρή περιπέτεια: «Πριν από μερικά χρόνια είχα πάθει λύκο. Είχαν βγει διάφοροι όγκοι και όλοι έλεγαν ότι είναι καλοήθεις, αλλά έκανα και θεραπεία γι' αυτό σαν να είμαι καρκινοπαθής. Αυτό όταν προσπαθείς να το καταπολεμήσεις, αλλάζει και γίνεται κάτι διαφορετικό. Έτσι πήγα σε μία φίλη για βιοψία, μόλις το είδε μου λέει «Λύκος». Της απαντάω: “Σιγά μην είναι και αλεπού”. Δεν ήξερα

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη μακροχρόνια συνεργασία του με την Ελένη Γερασιμίδου, καθώς και στην εκτίμηση που της έχει, για τη δύναμη που έδειξε όταν μπήκε στο νοσοκομείο, και όταν καταστράφηκε το σπίτι της στην Παλλήνη: «Δεν συνεχίσαμε το έργο, γιατί έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο», θυμάται χαρακτηριστικά ο συγγραφέας και συμπληρώνει: «Μόλις γύρισαν από τη Ζάκυνθο, έπιασε η φωτιά στο σπίτι τους. Το είχα ζήσει από το χτίσιμό του, τις αγωνίες τους και τις χαρά τους. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, τη λατρεύω και τη θαυμάζω, έχει μια Ιώβεια υπομονή».

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Δεν είναι πλέον κατοικήσιμο»

Το political correct στην τηλεόραση

Κλείνοντας, ο Άγγελος Πυριόχος αναφέρθηκε στην καριέρα του στην τηλεόραση, και στο politically correct. «Θέλεις να πιστέψω ότι όλοι αυτοί στην τηλεόραση που ασχολούνται με το politically correct, νοιάζονται; Πού το ξέραμε, και το ακούω και στο νησί; Πάνω απ' όλα είναι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, και οι σχέσεις πρέπει να είναι ανθρώπινες και με αγάπη».

Όσον αφορά τις προτάσεις που είχε, κατέληξε: «Δεν είμαι στο χώρο πια, ούτε νιώθω αυτή την ανάγκη. Επειδή αυτός ο χώρος είναι σαν το μέλι, που θες να βάλεις το δάχτυλό σου, το αποφεύγω γιατί μπορεί να κολλήσω πάλι. Δεν με έχουν προσεγγίσει να παρουσιάσω εκπομπή, ποιος με θυμάται; Τα τρία πρώτα χρόνια, από το 2009 μέχρι το 2012, κάθε φορά που ήταν να φτιάξουν καινούριο πρόγραμμα, μου έκαναν προτάσεις. Αλλά δεν ήταν κάτι που έλεγα ότι αξίζει τον κόπο. Μετά σταμάτησαν και ηρέμησα».