Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έκανε το πρώτο βήμα...» - Η αποκάλυψη για τη νέα συνάντηση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έκανε το πρώτο βήμα...» - Η αποκάλυψη για τη νέα συνάντηση της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά

Σε μια αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 4/1, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, με αφορμή τις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής σχετικά με τον μέλλον της στην τηλεόραση.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της Έλενας Χριστοπούλου και της Βίκυς Καγιά έχουν ψυχρανθεί μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο ριάλιτι GNTM. Ωστόσο πριν λίγο καιρό οι δυο τους είχαν συναντηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, και αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Συγκεκριμένα οι δύο κυρίες βρέθηκαν η μία απέναντι σε τυχαία συνάντησή τους στη βραδιά των βραβείων των Mad (δείτε εδώ τι έγινε). Σε καμία όμως περπτωση, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τη συμβαίνει μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Έλενα Χριστοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης της Έλενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά σε event. « Θέλω να πω ότι ήμουν μάρυρας σε μια συνάντηση της σε ένα event με καφέ και πήγε η Βίκυ Καγιά της μίλησε. Έκανε το πρώτο βήμα...» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Οι δηλώσεις της για το Shopping Star

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβω το Shopping Star, θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στον ΣΚΑΪ. Περνάω τέλεια! Δεν έχω άποψη γι’ αυτό το θέμα (την αποχώρηση της Καγιά από το Star), οπότε δεν μπορώ να ξέρω τίποτα. Ο καθένας ό,τι κάνει για τον εαυτό του είναι καλό και η Βίκυ είναι επαγγελματίας και ξέρει πολλά χρόνια τη δουλειά. Νομίζω ότι έκανε για εκείνη την καλύτερη επιλογή», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Λυπάμαι που θα παγώσει το GNTM. Θα ήθελα πολύ να το βλέπω. Όταν μπορούσα, το παρακολουθούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω αν θα συνεχίσει στο My Style Rocks. Προς το παρόν είναι εκεί και είναι πολύ χαρούμενη», συμπλήρωσε.