Βελόπουλος: «Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;» - «Το έχεις χάσει από την πολύ κεραλοιφή», σάλος με την "επίθεση" στον Γιώργο Καπουτζίδη

Το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου σχετικά με το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Ο ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και εξήγησε πως έχει αφήσει πίσω του την καριέρα του το τελευταίο διάστημα, ώστε να μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους της LGBTQ+ κοινότητας να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Ο κόσμος τον χειροκρότησε για όσα είπε, ωστόσο ήταν επόμενο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από την "αντίθετη" πλευρά. Ο Κυριάκος Βελόπουλος, όπως αναφέρθηκε ήδη, λοιπόν, προχώρησε σε μία ομοφοβική ανάρτηση προς τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Το tweet του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε χαρακτηριστικά και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του στα σχόλια.

Η εξομολόγηση που έκανε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: