Χρήστος Φερεντίνος: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Φερεντίνος: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Από το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00, αλλάζουν μορφή τα Σαββατόβραδα στον ΣΚΑΪ! Ο Χρήστος Φερεντίνος με μια μεγάλη παρέα φίλων και αγαπημένους ερμηνευτές γεμίζουν τα βράδια μας με κέφι, θετική ενέργεια, μουσικές, τραγούδια και χορούς. Το κανάλι μόλις έστειλε επίσημη ανακοίνωση για την δεύτερη εκπομπή που αναλαμβάνει πλέον ο παρουσιαστής, και θα έχει τον τίτλο «Σάββατο με φίλους!». Υπενθυμίζεται ότι είχαν γίνει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να μην βγει τελικά το project στον αέρα, ωστόσο τέλος καλό, όλα καλά.

Δείτε επίσης: Έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο και μετά ''πάγωσαν'' το project - ''Σούσουρο'' με τη νέα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ

Στον ΣΚΑΪ μάλιστα εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του παρουσιαστή στη γιορτινή εκπομπή του σταθμού, αφού τους έκανε γερό ποδαρικό κατακτώντας την πρωτιά στις μετρήσεις τηλεθέασης. Συγκεκριμένα η εκπομπή «Πρωτοχρονιά με φίλους» με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπάση ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για το βράδυ της Παραμονής, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά έναντι του ανταγωνισμού. Την εκπομπή παρακολούθησαν 696.292 τηλεθεατές σημειώνοντας 15.7% στο κοινό 18-54. ενώ έφτασε και το 26%. Με ποσοστό 18.2% στο γενικό σύνολο του κοινού, η εκπομπή σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα στα επιμέρους κοινά με την κάλυψη να ξεπερνά τους 3.340.000 τηλεθεατές!

Οι πρώτοι καλεσμένοι του Χρήστου Φερεντίνου

Γλυκερία Χρήστος Φερεντίνος Πίτσα Παπαδοπούλου
Η Γλυκερία με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Ανήμερα των Θεοφανίων, στην παρέα μας η Γλυκερία! Η σπουδαία ερμηνεύτρια μας χαρίζει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενώ θα την χαρούμε επί σκηνής σε αναπάντεχες συμπράξεις! Μαζί με την Γλυκερία θα απολαύσουμε επίσης την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, τη Demy, την Αναστασία, τον Χάρη Μακρή και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά σε μια εμφάνιση – έκπληξη! Τη μεγάλη παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι: οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της πρωινής ενημέρωσης, Γιάννης ΝτσούνοςΧρήστος Κούτρας, οι πρωταγωνίστριες της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Χριστίνα Αλεξανιάν και Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η Ιωάννα Παππά, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σοφία Μανωλάκου, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης και ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος.

Γλυκερία