Έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο και μετά ''πάγωσαν'' το project - ''Σούσουρο'' με τη νέα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του μέχρι στιγμής, καθώς έχει στα σκαριά του την προβολή προγραμμάτων - σειρών, εκπομπών και ριάλιτι - που δεν έχουμε δει ακόμα, κάποια εκ των οποίων δεν μας περνάνε από το μυαλό.

Το ένα είναι λοιπόν θρυλική σειρά του παρελθόντος, που θα επανέλθει στους δέκτες μας (δείτε εδώ) και το δεύτερο μια μουσική εκπομπή πολύ κοντά στο concept, που βλέπαμε στο ''Στην υγεία μας''.

Το νέο μουσικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα κάνει λόγο για το ''Σάββατο γλεντάμε'' τη νέα εκπομπή, που θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Για την ώρα έχει γυριστεί ήδη το πρώτο επεισόδιο, στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησε μια παύση, καθώς η παραγωγή δε βρίσκει διαθέσιμους καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του ''Στην υγεία μας''

«Στη βραδινή εκπομπή δεν περνούσα καλά πάντα. Αν λεγόντουσαν πράγματα ή από τραγούδια, υπέφερα. Υπήρχαν άνθρωποι που ερχόντουσαν να μιλήσουν για τη δουλειά ή από υποχρέωση και μετά από 10 λεπτά έβγαζαν γραβάτες και το γούσταρα αυτό. Θεωρώ ότι ήταν και το κλίμα, περνούσα καλά τότε. Δεν θα το έκανα ξανά, έκλεισε αυτός ο κύκλος. Ήταν 17 χρόνια. Όταν έκανα πέρυσι το πρωτοχρονιάτικο ζορίστηκα, είχε κλείσει μέσα μου. Τώρα δεν θα έκανα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.