Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αν είναι αγόρι θα έχει το...» - Αυτό θα είναι το όνομα του μωρού

«Είναι λίγο δύσκολη η εγκυμοσύνη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το πρωί της Πέμπτης 4/1, ο παραγωγός, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή Το Πρωινό περιγράφοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά και η μητέρα του η οποία αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη για την οποία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε μιλήσει και το πρωί της Τετάρτης 3/1, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πώς λόγω του ιστορικού μίας αποβολής, πρέπει να προσέχει περισσότερο και γι' αυτό περνά τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι (δείτε εδώ τι δήλωσε)

Οι νέες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

«Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Ούτε εκείνη το έχει συνειδητοποιήσει "Μα τώρα εγώ θα γίνω μαμά;" Είναι λίγο δύσκολη η εγκυμοσύνη είναι στο κρεβάτι εδώ και ένα μήνα. Η απώλεια που είχαμε πριν 8 μήνες, μας γονάτισε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν μια γλυκειά έκπληξη. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης τρελάθηκα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του

«Έχουμε κάνει κάποιες πρωτες κουβεντες, πιθανότατα αν είναι αγόρι θα έχει το όνομα του μπαμπά μου, Γιώργος. Αν είναι κορίτσι θα πάει δικαιωματικά στην μαμά της Ιλάειρας την οποία λένε Ιωάννα αλλά θέλουμε να προσθέσουμε και την λέξη "μελωδία" μας αρέσει.» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βίντεο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη μητέρα του

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποφάσισε να ανακοινώσει στη μητέρα του τα ευχάριστα - πως δηλαδή θα γίνει γιαγιά - με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς εξεπλάγη με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση.

«Κάπως έτσι αντιδρά η σωστή μάνα που θα γίνει γιαγιά!!!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.