Γιώργος Λιάγκας: «Η αλήθεια είναι ότι από κοντά...» - Το παρασκήνιο τη συνάντησης του με το Snik

Ξεκαθάρισε την θέση του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Η αλήθεια είναι ότι από κοντά...» - Το παρασκήνιο τη συνάντησης του με το Snik

Την απάντηση του για την συνάντηση που είχε με τον Snik και την κοινή ανάρτηση τους που δημοσίευσε ο τράπερ, εσπευσε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό, αφού ακούστηκαν αρεκτά σχόλια μετά την λήξη της κόντρας τους.

Ωστόσο την δική του απάντηση έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο γνωστός τράπερ, ωστόσο εκείνος απάντησε πολύ πιο αιχμηρά ρίχνοντας τα "¨καρφιά" του στις τηλεοπτικές εκπομπές για τον αρνητικό σχολιασμό.

Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα για το τέλος της κόντρας του με τον Snik

«Εγώ ήμουν σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα και περίμενα τη Νατάσα. Μέχρι να έρθει η Νατάσα, καθόμουν με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μιλάγαμε για την συνέντευξη. Κάποια στιγμή μπουκάρει στο μαγαζί με κάποιους φίλους του ο Snik με μια καμερούλα και γύριζε βίντεο. Ήρθε, έκανε λίγο πλάκα και με εμένα και με τον Νίκο. Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου από κοντά.

Είπαμε δύο τρία πράγματα. Δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Έχει μία συγκεκριμένη πρακτική και λογική στα πράγματα και θεωρεί, και μπορεί να κάνει λάθος ή σωστό, ότι είναι ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, που οτιδήποτε είναι κατεστημένο πρέπει να το διαλύσει. Είναι άποψή του. Και εγώ είμαι της ίδιας λογικής ό,τι είναι κατεστημένο και είμαι απέναντι στην εξουσία. Άρα, μάλλον ταιριάζουμε σε αυτό. Ο Snik με θεωρεί ότι είμαι κατεστημένο, άρα είμαι απέναντί του. Εμένα αισθητικά κάποια πράγματα που κάνει και που έκανε στο παρελθόν δεν μου άρεσαν κι άσκησα κριτική, λίγο πιο σκληρά εγώ και λίγο πιο σκληρά εκείνος και υπήρχε ότι έχουμε beef.

Ήρθε με χιούμορ εκείνος και κάναμε πλάκα κι ανεβάσαμε μία selfie ότι λήγουμε το beef, μαζί το είπαμε. Μου λέει για να λήξει το beef, θα κεράσεις beef εδώ; Δεν έφαγε beef και του χρωστώ ένα κέρασμα του ανθρώπου. Μετά ήρθε η Νατάσα και καθόταν και μίλαγε με την Νατάσα. Προφανώς διαφωνώ με κάποια πράγματα που λέει και κάνει και εκείνος διαφωνεί μαζί μου. Χθες που καθίσαμε στο τραπέζι, είδα ένα γλυκό παιδί. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί. Από εκεί και πέρα δεν θα πάμε και διακοπές μαζί, ένα φαγητό θα το φάμε» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο: