Survivor 2024: «Έχει κάψει καρδιές ο ελαιοπαραγωγός» - Τα επικά σχόλια για τους παίκτες λίγο πριν την πρεμιέρα

Χαμός στα social media

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Έχει κάψει καρδιές ο ελαιοπαραγωγός» - Τα επικά σχόλια για τους παίκτες λίγο πριν την πρεμιέρα

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Κυριακής 7/1, το πολυαναμενώμενο ριάλιτι επιβίωσης Survivor για το 2024. Από τα ξημερώμαστα της Τρίτης 2/1, οι πάικτες έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο (μάθετε εδώ ποιοι είναι) ενώ το τελευταίο τρέιλερ πριν από την πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί (δείτε εδώ το πρώτο αγώνισμα).

Πλέον το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Σημασία, φαίνεται να μην έχουν τόσο τα αγωνίσματα όσο οι ίδιοι οι πάικτες από τους οποίους απαρτίζονται οι ομάδες των διασήμων και των μαχητών. Γι' αυτό άλλωστε τον λόγο η παραγωγή, επιμένει στην επιτυχημένη συνταγή All Star, μπλέκοντας παλιούς και νέους πάικτες. Ο κάθενας από αυτούς, ξεχωριστα, έχει κατακτήσει την καρδιά των τηλεθεατών, με τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, την συμπεριφορά αλλά και τις ατάκες του.

Τα επικά σχόλια για τους νέους πάικτες του Survivor

Απο τα social media, είναι προφανές ότι οι φανατικοί του Survivor, περιμένουν να απολαύσουν τα νέα επεισόδια πως και πως με τα σχόλια για νέο τρέιλερ να είναι ξεκαριδιστικά, φανερώνοντας την αγάπη που έχει ο κόσμος για το συγκεκριμένο ριάλιτι τόσα χρόνια.

Δείτε εδώ τα σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ SURVVIOR

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ SURVVIOR

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ SURVVIOR

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ SURVVIOR

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι τώρα από τις τρεις συμμετοχές της η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα κάνει αυτό το ταξίδι για τέταρτη φορά, έχοντας σημειώσει δύο μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, ως φιναλίστ και νικήτρια, με την περσινή συμμετοχή της όμως να σημαδεύεται από την αποβολή της, όταν άνθρωποι της παραγωγής βρήκαν κινητό επάνω της. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην πορεία δικαιολόγησε εν μέρει εκείνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που αποβλήθηκε για τους ίδιους λόγους, αλλά ήταν ήδη αργά για να επιστρέψει, επομένως χρειάστηκε να περιμένει μέχρι φέτος για την «ρεβάνς».

Εννοείται πως παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν, στο τέλος βγήκε κερδισμένη, καθώς κατάφερε να γίνει αγαπητή στο κοινό και να εξαργυρώσει αυτή την επιτυχία με το παραπάνω με τις αμοιβές της κατά μέσο όρο να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμμετοχής στο reality. Από την παρθενική της συμμετοχή στο Survivor 2, η Κατερίνα Δαλάκα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο, ως αναγνωρισμένη αθλήτρια του στίβου τότε, με αμοιβή που λεγόταν πως έφτανε τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τότε έφτασε τότε ως τον τελικό, όπου μπορεί να έκοψε πρώτος το νήμα ο Ηλίας Γκότσης, ωστόσο η Κατερίνα φαίνεται πως ήταν η... μεγάλη νικήτρια σε απόλυτους αριθμούς, αφού οι 24 εβδομάδες συμμετοχής της αντιστοιχούν σε περισσότερες από 70.000 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από παιχνίδι γνώσεων. Λίγο αργότερα έκλεισε και μία μεγάλη εμπορική συμφωνία, με την οποία μάλλον ξεπέρασε τις συνολικές απολαβές του πρώτου τη τάξει Survivor της χρονιάς

Το Άλσος Βεΐκου σείστηκε με το όνομά της, κάτι που της εξασφάλισε ένα πολύ πιο ισχυρό συμβόλαιο για τη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor, και συγκεκριμένα στο κύκλο «Ελλάδα-Τουρκία». Μπορεί να μην το επιβεβαίωσε ποτέ, αλλά η αμοιβή της τότε ακουγόταν πως ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών, με 12.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής, έφερε την πρωταθλήτρια του στίβου στον τελικό με 228.000 ευρώ στην τσέπη. Αν προσθέσει κανείς και το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, τα ποσά μέχρι στιγμής αγγίζουν τα 500.000 ευρώ.