Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υπήρξε μεγάλη αντίδραση...» - Τι απαντά για την "μετακόμιση" του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1

«Δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υπήρξε μεγάλη αντίδραση...» - Τι απαντά για την

Για το πρόωρο τέλος της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, αλλά και την μετακίνση της σε άλλο κανάλι, μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, το πρωί της Πέμπτης 4/1, στην εκπομπή Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά, μετά το σάλο που προκλήθηκε δημιουργώντας αναστάτωση στους συντελεστές, "μετακομίζει" στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ).

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "MyTv" και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα, ο ηθοποίος ανέφερε σχετικά με το θέμα: «Πρώτη φορά συνέβη να κοπεί μία σειρά η οποία έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Επίσης, είναι πρωτοφανές που μετακομίζει σε έναν άλλο σταθμό και μάλιστα μεσούσης της ίδιας σεζόν. Οπότε αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο Έρωτας φυγάς είναι πραγματικά μια σειρά-έκπληξη. Όταν μάθαμε με τους συναδέλφους μου ότι σταματάει από το OPEN, ξαφνιαστήκαμε. Ευτυχώς, τελικά, βρέθηκε φως στην άκρη του τούνελ και η σειρά επιστρέφει τον Ιανουάριο σε άλλη συχνότητα...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγερωγίου για τον Έρωτα Φυγά

«Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, ξέρουμε ότι υπάρχει μια αμοιβαία πρόθεση και από την εταιρεία παραγωγής και από το κανάλι, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι επίσημο εμείς. Ευχόμαστε να πάει καλά, γιατί για εμάς αυτή η σειρά ήταν πολύ σημαντική. Εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα κανονικά. Πιστεύομε ότι και η στήριξη του κόσμους θα οδηγήσει τη σειρά σε κάτι πολύ καλό», είπε αρχικά

«Υπήρξε μεγάλη αντίδραση σε σχέση με το κόψιμο της σειράς και νομίζω λειτούργησε πολύ υποστηρικτικά για τη συνέχιση της σειράς και όποτε κάποιος από εμάς ανεβάζει ένα story με κάποιο backstage, συνήθως παίρνουμε πολύ θετικό feedback. Ευχή όλων να συνεχιστεί η σειρά σε κάποιο νέο κανάλι από τον Γενάρη», πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Νομίζω αυτή τη φορά η οριστική απάντηση θα έρθει από το κανάλι, από την εταιρεία παραγωγής υπάρχει πράσινο φως και συνεχίζουμε τα γυρίσματα και παράλληλα περιμένουμε την ενημέρωση από το κανάλι» κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: