Αντώνης Ρέμος: Αχώριστος με την Υβόννη Μπόσνιακ - Νέα βραδινή έξοδος στα μπουζούκια με στενό, μαύρο φόρεμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ πριν από λίγες ημέρες έκαναν μια νέα βραδινή έξοδο με το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο NOX Athens, εκεί που εμφανίζεται η θρυλική Μαρινέλλα.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στη βραδιά και μάλιστα απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο να φωτογραφίζεται μαζί με το μοντέλο στο καμαρίνι της Μαρινέλλας (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της πριν από λίγο καιρό).

Η νέα βραδινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ

Οι τρείς τους πόζαραν χαμογελαστοί και πολύ ευδιάθετοι, καθώς είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση των δύο τραγουδιστών. Παλαιότερα μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος είχε δηλώσει, πως η σχέση του με την Μαρινέλλα είναι σχεδόν οικογενειακή.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Η τρυφερή ανάρτηση του μοντέλου για την επέτειο γάμου με τον τραγουδιστή

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ γιόρτασαν πριν λίγο καιρό την 13η επέτειό τους στη Μύκονο (δείτε εδώ τις τρυφερές τους στιγμές) και την Παρασκευή 15/9 γιόρτασαν πέντε χρόνια γάμου. Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στη Βαρυμπόμπη σε ένα ονειρικό κτήμα, με πάνω από 500 καλεσμένους και κουμπάρους τους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτης του Nammos, Γιάννη Παπαλέκα και παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη.

Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, γράφοντας στο story: «Ευτυχισμένη επέτειο καπετάνιε της καρδιάς μου. #5».