O Γιώργος Καπουτζίδης αποστομώνει τον Κυριάκο Βελόπουλο: «Υπηρέτησα 23 μήνες στον στρατό»

Τα ομοφοβικά σχόλια δεν έμειναν αναπάντητα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αντιδράσεις έφερε η χθεσινή (3/1) συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου ο δημιουργός αναφέρθηκε για αρκετή ώρα στον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ξεκαθαρίζοντας ότι το θεωρεί πολύ πιο σημαντικό θέμα από την καριέρα του αυτή τη στιγμή. Στο κλείσιμο της κουβέντας τους, είχε παροτρύνει τον παρουσιαστή του Πρωινού να ερευνήσει τα σκευάσματα του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας με χιούμορ: «Ανακάλυψε ένα σκεύασμα που όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Κανονικά έπρεπε να τον στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας».

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης δεν άφησε αναπάντητα όσα ειπώθηκαν στον αέρα και λίγο μετά την εκπομπή εξαπέλυσε μία ομοφοβική επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας: «Του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου. Αλήθεια πήγε στρατό;». Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, που έκανε και τη χθεσινή συνέντευξη, πήρε το μέρος του ηθοποιού και σεναριογράφου, λέγοντας πώς τέτοιου είδους χυδαίες αντιδράσεις τον δικαιώνουν στα μάτια του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πει (προφητικά) πως κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπος με κάποιου είδους ομοφοβική επίθεση.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Είναι απαράδεκτο και χυδαίο! Δικαιώνει τον Καπουτζίδη» - Έξαλλος με την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου

Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης περιέγραψε όλη τη θητεία του

Πριν από λίγη ώρα πήρε θέση απέναντι στην επίθεση που εξαπέλυσε στο πρόσωπό του ο Κυριάκος Βελόπουλος, και με ένα αναλυτικό story περιέγραψε όλους τους σταθμούς της θητείας του, που μάλιστα κράτησε 23 μήνες, αντί για τους 12 που υπηρετούν οι περισσότεροι σήμερα. Ο δημιουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται πως στον στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!». Μπορεί να μην κατονόμασε κάποιον, αλλά ήταν... ξεκάθαρος ο αποδέκτης του μηνύματος.