Γιώργος Λιάγκας: «Είναι απαράδεκτο και χυδαίο! Δικαιώνει τον Καπουτζίδη» - Έξαλλος με την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Θέλει να συγκρατήσει και να μεγαλώσει ένα δικό του ακροατήριο, άρα πρέπει να βρίσει κάποιον»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου θέλησε να σχολιάσει την αιχμηρή ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Γιώργο Καπουτζίδη (δείτε την εδώ με τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε) μετά τη συνέντευξη που ο τελευταίος παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μία μέρα πριν (3/1) - δείτε την εδώ.

Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε πως με τη δήλωσή του αυτή, δικαίωσε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη και πως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό του ακροατήριο είναι απαράδεκτος και χυδαίος. Βέβαια, επισήμανε πως αυτός είναι ο τρόπος του γενικότερα.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την "επίθεση" του Κυριάκου Βελόπουλου στον Γιώργο Καπουτζίδη

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου "γιατί δεν ασχολείσαι με τον κ. Βελόπουλο, που έχει βρει ένα φάρμακο που τελειώνει τον κορωνοϊό". Ο κ. Βελόπουλος δεν το άφησε αναπάντητο και έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά και απάντησε στον κ. Καπουτζίδη με τον δικό του τρόπο, που πάντα τον χαρακτηρίζει, όντας συνήθως απαξιωτικός για αυτούς τους οποίους αναφέρεται. Βάζει και μία φωτογραφία του Καπουτζίδη, που δεν είναι η πιο κολακευτική, είναι σαν κάπως στενοχωρημένος, τσαντισμένος, μουτρωμένος», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Κάποιες λέξεις έχουν χάσει την αξία τους, όπως η λέξη "bullying" και "ομοφοβικός" είναι πια αστείες έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στα αρχέτυπα να δούμε, δηλαδή. τι είναι προσβλητικό, ανέντιμο να λέει κάποιος προς κάποιον άλλον. Θεωρώ ότι είναι πιο βασικό από το να χαρακτηρίζουμε με μία λέξη της μόδας ένα τέτοιο απρεπέστατο, απαράδεκτο και αντιαισθητικό σχόλιο. Πρέπει να πάμε σε μία λογική και μία κριτική κατά την ταπεινή μου γνώμη, η οποία να είναι πιο ουσιαστική. Διότι χάνουμε την ουσία που είναι η ευγένεια από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον.

Προφανώς ο κ. Βελόπουλος θέλει να συγκρατήσει και να μεγαλώσει ένα δικό του ακροατήριο, άρα πρέπει να βρίσει κάποιον δικαιώνοντας αυτά που έλεγε χθες ο Καπουτζίδης, ο οποίος είπε ότι "κάθε μέρα θα με πει κάποιος γκέι ή ανώμαλο στην τηλεόραση". Εγώ είπα ότι δεν έχω ακούσει κανέναν και βγαίνει ο κ. Βελόπουλος - δεν τον είπε ανώμαλο - όμως το σχόλιο να πάει να γυαλίσει πόμολα στον στρατό, δεν ξέρω αν είναι ομοφοβικό και σεξιστικό, είναι όμως ένα απαράδεκτο, χυδαίο σχόλιο», κατέληξε.

Σχόλιο Λιάγκα για ανάρτηση Βελόπουλου κατά Καπουτζίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής για Κυριάκο Βελόπουλο: «Κάτω από τις αναρτήσεις του γράφουν απειλές με διευθύνσεις και ονόματα...»

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Δεν βλέπουν οι τηλεθεατές την εκπομπή για τα 3 λεπτά που θα παίξουμε τη μούρη του...»

Ξεσπά ξανά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Κυριάκου Βελόπουλου: «Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία...»

Αθηναΐδα Νέγκα - "Λύγισε" με την εξομολόγηση του Καπουτζίδη: «Κλείνω την εκπομπή δακρυσμένη»

Γιώργος Καπουτζίδης για δηλώσεις Νταλάρα: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν τελειώνει ένας έρωτας υπάρχει...» - Η εξομολόγησή του για τις σχέσεις του

«Ποιεί ήθος ένας άνθρωπος που πουλάει επιστολές του Ιησού και φάρμακα για την φαλάκρα...» - "Καταπέλτης" ο Σταύρος Νικολαϊδης για τον Κυριάκο Βελόπουλο