«Από μικρός έπαιζα! Είναι καταστροφικό! Εγώ...» - Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός για τη μάχη του με τον τζόγο

Ο εθισμός και η απεξάρτηση από αυτόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα παραδείγματα των ηθοποιών, που έχουν μοιραστεί με το κοινό τα πάθη τους, εθισμούς και δύσκολες δοκιμασίες με τον ίδιο τους τον εαυτό - δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τη δημοσιότητά τους, πως μπορεί κανείς να θεραπεύσει ένα σκοτάδι του.

Πιο αναλυτικά, αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός πριν από καιρό παραδέχτηκε, πως είχε εθισμό με τον τζόγο. Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει αναλυτικά για την εξάρτησή του αυτή μέσα από ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, που είχε γράψει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Action 24 και προβλήθηκε την Τετάρτη 3/1 μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη δύναμη, που χρειάστηκε να καταβάλει το μυαλό του για να απεξαρτηθεί (δείτε εδώ αναλυτικές αποκαλύψεις του).

Η εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού για τη σχέση του με τον τζόγο

«Από μικρός έπαιζα μπίλιες - βόλους. Αυτό τι είναι; Τζόγος είναι! Άρα υπάρχει μέσα μας το μικρόβιο. Ξέρω και κόσμο με ανοσία, που όταν καν σκέφτεται να πλησιάσει κάτι τέτοιο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ένα. Είναι καταστροφικό! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει ότι εγώ είμαι κερδισμένος ή ότι κέρδισα από αυτή την ιστορία. Είναι χαμένος μέχρι κατεστραμμένος. Εγώ για αυτό το ανέφερα στο βιβλίο και για αυτό γίνεται πάντα συζήτηση.

Ένα βιβλίο ολόκληρο, που αναφέρει μια ζωή ενός ανθρώπου μέσα από καταιγίδες και θανάτους...για τους δημοσιογράφους αξία έχει ο τζόγος. Εξήγησα το λόγο που μίλησα, γιατί θα μπορούσα στα καλά καθούμενα να το παραβλέψω τελείως και να τελειώνει. Εξήγησα ότι καμιά φορά, όταν σε έχει πονέσει κάτι πολύ θες να το αναφέρεις. Προς παράδειγμα πρέπει να το ακούσουν και άλλοι. Παιδιά, εκεί είναι ένα δύσβατο πράγμα, ένα άσχημο πράγμα, αν γίνεται να το αποφύγετε!

Εννοείται, πως είναι ένας εθισμός, που παραμένει. Εγώ πιστεύω, ότι όταν θέλεις κάποιος όλα γίνονται. Είναι ανάλογα τη δύναμη του μυαλού», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν νήπιο ακόμα. Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να πετυχαίνω σε αυτό το πράγμα που έκανα, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ο πατέρας μου. Ξεκίνησα εγώ να τον βοηθάω.

Η μητέρα μου, όταν βρήκε την ευκαιρία, του λέει: «Κοίταξε να δεις κάτι, εάν θες να συνεχίσει ο γιος μου να σε βοηθάει, θα με παντρευτείς». Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ήμουν νόθο. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν.

Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου «Τώρα είμαι ο πάτερ φαμίλιας και θα κάνω και κουμάντο και στα οικονομικά». Του ανοίγει την πόρτα η μητέρα μου και του λέει τώρα πέρασε έξω», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» πριν από ένα χρόνο.