Πάνος Καλίδης & Λεάννα Μάρκογλου: Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και 3 παιδιά - Πότε θα γίνει ο γάμος

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Καλίδης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 4/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρόταση γάμου, που έκανε πριν από λίγους μήνες στην επί χρόνια σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του, Λεάννα Μάρκογλου.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, όντως έχει κάνει πρόταση γάμου στην πολύ γνωστή make up artist, ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η ημερομηνία του μυστηρίου. Σε κάθε περίπτωση, ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε και δεσμεύτηκε δημόσια, πως στο γάμο του θα είναι καλεσμένοι όλα τα μέλη του πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ το μονόπετρο που της έδωσε).

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για τον γάμο του με τη Λεάννα Μάρκογλου

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία. Φυσικά και θα σας καλέσω. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι παντού στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Γιατί δεν είχαν παντρευτεί μέχρι σήμερα;

«Προέρχομαι από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα, τα έκανε όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Αποφάσισα λοιπόν μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Με τη Λεάννα δεν έχουμε παντρευτεί γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά. Επαγγελματικά… Συναισθηματικά…», είχε πει ο Πάνος Καλίδης στο Mega Καλημέρα τον Νοέμβριο του 2022.