Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη σημαντικού προσώπου του Εθνικού θεάτρου - Όλη η αλήθεια για την παραίτηση του ηθοποιού

Πολλά ερωτηματικά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η πρόσφατη παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από θεατρική παράσταση του Εθνικού θεάτρου για την οποία έκανε πρόβες τον τελευταίο καιρό έχοντας αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού θεάτρου επιβεβαιώθηκε η παραίτησή του και μάλιστα τη θέση του Λεωνίδα Κακούρη αναλαμβάνει στο εξής ο Γιάννης Νταλιάνης. Το ίδιο διάστημα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο instagram του Κακούρη δείχνοντας το σπίτι του σε περίεργη κατάσταση. Στη συνέχεια, το εν λόγω βίντεο διαγράφθηκε με τα ερωτηματικά για εκείνον να πληθαίνουν.

Μέσα από δηλώσεις που εξασφάλισε το T-live την Πέμπτη 4/1 από σημαντικό πρόσωπο του Εθνικού θεάτρου έγινε γνωστό, πως ο ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ'' για προσωπικούς λόγους λόγω υπερκόπωση.

H νέα απάντηση για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από παράσταση του Εθνικού θεάτρου

«Ο Κακούρης παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ότι έπαθε υπερκόπωση που τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του», είπε πρόσωπο του Εθνικού θεάτρου.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη για την αντικατάσταση του Κακούρη

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο γιατί πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης στο Πρωινό.