Απόστολος Γκλέτσος: «Ρε φίλε! Πόσο γιαούρτι πάει χαμένο...» - Άγριο ξέσπασμα κατά του Γιάννη Χουβαρδά

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη της παράστασης, που αποχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος την Πέμπτη 4/1 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τον ηθοποιό να ξεσπάει δημόσια κατά του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, Γιάννη Χουβαρδά.

Ο τελευταίος είναι ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και από την οποία παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Λεωνίδας Κακούρης

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» - H ανάρτηση που εξαφανίστηκε από τα social

Φαίνεται, πως η ανάρτηση του Γκλέτσου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς συνέπεσε χρονικά με την παραίτηση του συναδέλφου του. Για την ώρα να τονίσουμε εδώ, πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος, που ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε, καθώς ο ίδιος έχει απομονωθεί.

Η οργισμένη ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

«Σε κάτι τύπους σαν τον Χουβαρδα , πόσο γιαούρτι πάει χαμένο , ρε φιλε ........κατα καημένο θέατρο...», έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη για την αντικατάσταση του Κακούρη

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο γιατί πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης στο Πρωινό.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κακούρης - Εθνικό Θέατρο