Σπύρος Μπιμπίλας: «Θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα, σαν τον γνωστό αοιδό...» - Το δημόσιο ξέσπασμα για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια

Για ποιον τραγουδιστή ''χτυπάει'' η καμπάνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα, σαν τον γνωστό αοιδό...» - Το δημόσιο ξέσπασμα για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν δημόσια σχετικά με το νομοσχέδιο, που πρόκειται να ψηφιστεί από τη βουλή αναφορικά με το γάμο από ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τη δυνατότητα της τεκνοθεσίας.

Οι απόψεις σχετικά με το νομοσχέδιο διίστανται. Πρόσφατα μάλιστα ο Νίκος Οικονομόπουλος υποστήριξε σε συνέντευξή του, πως δεν είναι υπέρ του να αποκτήσει ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δικά του παιδιά.

Μέσα λοιπόν από τη νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα την Πέμπτη 4/1 στο instagram ο ηθοποιός ξέσπασε κατά των αρνητών του νομοσχεδίου αναφερόμενος έμμεσα και στον Νίκο Οικονομόπουλο!

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το νομοσχέδιο των ομόφιλων ζευγαριών

«Αληθεια γιατι καποιοι ξυνίζουν απο μια τετοια εικόνα; Απο μια τετοια πραγματικότητα; Οι πολλα βαρεις που θελουν τις γυναικες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλει τις απόψεις του ως εχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί ασχετα με το φύλο των γονέων ; Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτουν για να τεκνο- ποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα;Γιατι λοιπον τέτοια τοξικότητα;

Kι απο πότε οι ετερόφυλοι θα οριζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρουν τους εαυτους τους κατι καλύτερο, κατι πιο αρμόδιο να αποφασιζει; Ηρθε η ωρα να τελειωσει πια η καταδυνάστευση τοσων εκατομμυριων ανθρώπων σε ολη την γή.Η κυβερνηση οφειλει να φερει στην βουλή το νομοσχεδιο οπως εχει υποσχεθει άμεσα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η απάντηση του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι πολύ λάθος. Υπάρχουν πάρα πολλά ζευγάρια χωρισμένα, διαλυμένα, που τα παιδιά τους έχουν ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις ή που μπορεί να μην τους αγαπούσαν καν οι γονείς τους. Υπάρχουν, επίσης, μονογονεϊκές οικογένειες. Εκεί δεν υπάρχει η έλλειψη του άλλου μισού;» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εμείς περιμένουμε εναγωνίως να δούμε εάν η Κυβέρνηση θα φέρει τελικά μέσα στο ’24 το νομοσχέδιο. Εάν φέρει μόνο το κομμάτι του γάμου, εμείς θα επιμείνουμε να φέρει και το άλλο, της τεκνοθεσίας. Επίσης, το ότι η Εκκλησία εκδίδει εγκυκλίους εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες θεοσεβούμενοι. Εμείς και οι άθεοι πληρώνουμε κανονικά τους φόρους για την Εκκλησία...», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν από λίγες ημέρες στο Super Κατερίνα,.