Αγαπημένη ηθοποιός έγινε μητέρα στα 42 της - Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Φωτογραφία από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένη ηθοποιός έγινε μητέρα στα 42 της - Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της σε ηλικία 42 ετών, 10 χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Το δεύτερο παιδί της απέκτησε από τον σύντροφό της, Oli Green, ενώ τον 10χρονο γιο της έχει αποκτήσει από την σχέση που είχε με τον 38χρονο Tom Sturridge.

Αυτή η ηθοποιός έγινε μαμά στα 42 της για δεύτερη φορά

Ο λόγος για την Sienna Miller, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τη νεογέννητη κορούλα της και τον σύντροφό της, στο δυτικό Λονδίνο με χακί παλτό και τζιν ολόσωμη φόρμα. Το μωράκι της είχε στο μάρσιπο και έκρυβε το πρόσωπό του από την κάμερα.

Δείτε εδώ πως είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της!

Ποια είναι η Sienna Miller και σε ποιες ταινίες την γνωρίσαμε

Η Sienna Miller γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της σε βρετανικές ταινίες, σε υποστηρικτικούς ρόλους στο αστυνομικό θρίλερ Layer Cake (2004), ακολουθούμενο από τον Alfie (2004). Το 2006 η Miller απεικόνισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έντι Σεντγουίκζ στο Factory Girl, ακολουθούμενο από έναν υποστηρικτικό ρόλο στο Stardust (2007). Το 2008 ήταν υποψήφια για το βραβείο BAFTA Ανερχόμενης ηθοποιού.

Η Miller θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 για το ρόλο της στο G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα (2009) και έλαβε έπαινο για το ρόλο της ως Τίπι Χέντρεν στην τηλεοπτική ταινία The Girl (2012), για την οποία ήταν υποψήφια για Βραβείο BAFTA καλύτερη ηθοποιού σε τηλεοπτική ταινια και ένα Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης ηθοποιού.

Sienna Miller γέννησε

Το 2014 πρωταγωνίστησε σε δύο βιογραφικές δραματικές ταινίες, το Foxcatcher (2014), που απεικόνεισε την Νάνσι Σουλτζ και τον Αμερικανό Σκοπευτή (2014), που απεικόνισε την Τάγια Κάιλ. Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στις δραματικές ταινίες High-Rise και Mississippi Grind, η οποία έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς. Το 2016 ο Μίλερ απεικόνισε τη Νίνα Φάουσετ, σύζυγο του βρετανικού εξερευνητή Πέρσι Φάουσετ, στη δραματική περιπέτεια Η χαμένη πόλη του Z. Το 2019, απεικόνισε την ντετέκτιβ στην ταινία θρίλερ 21 Γέφυρες.

Η Miller μετακόμισε στο Λονδίνο με την οικογένειά της όταν ήταν μόλις πάνω από ένα έτος. Η μητέρα της, Τζοζεφίν, είναι ένα πρώην μοντέλο της Νότιας Αφρικής που γεννήθηκε στην Αγγλία. Ο πατέρας της, Έντουιν Μίλερ, είναι ένας Αμερικανός τραπεζίτης που έγινε έμπορος της κινεζικής τέχνης. Η Miller έχει μια αδελφή, την Σαβάννα και δύο αδέρφια, τον Τσαρλς και τον Στίβεν. Η Miller παρακολούθησε τη σχολή Heathfield, ένα οικοτροφείο στο Άσκοτ, του Μπερκσάιρ, και αργότερα σπούδασε για ένα χρόνο στο Ινστιτούτο Θεάτρου και Κινηματογράφου του Λι Στράσμπεργκ στη Νέα Υόρκη.

Με πληροφορίες wikipedia