Φαίη Σκορδά: «Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό είμαι ευλογημένη» - Η κατάθεση ψυχής της παρουσιάστριας

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό είμαι ευλογημένη» - Η κατάθεση ψυχής της παρουσιάστριας

Η Φαίη Σκορδά αυτή την Κυριακή 7/1 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη - η οποία έχει ήδη γυριστεί - θα δούμε να μιλά για την προσωπική της ζωή με πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Απόσπασμα της συνέντευξης πρόβαλλε αποκλειστικά το Happy Day του ALPHA. Στο απόσπασμα αυτό μιλάει για τις φιλίες που έχει στο χώρο της τηλεόρασης και πως παρόλο που τα πρόσωπα αυτά δεν τα βλέπει πολύ συχνά, είναι εκεί όταν τους χρειαστεί.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Φαίης Σκορδά

Αρχικά, είδαμε την Τζένη Θεωνά να περιγράφει την πρώτη συνάντηση και γνωριμία που είχε με την Φαίη Σκορδά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σου έχω πει αυτήν την ιστορία; Εγώ καθόμουν εκεί στη θύρα και κάτι καταβρόχθιζα πάλι και βλέπω μία ψηλή, ξανθιά να κυνηγά δύο μωρά. Φορούσε ένα τζιν σορτσάκι κάτι πόδια τέτοια και λέω τι είναι αυτές οι ξένες ρε παιδί μου; Και άβαφτη δε».

«Δεν βάφομαι ποτέ στα κανονικά μου. Αν είναι να πάω κάπου, πάντα αλλά στην καθημερινότητα μου ποτέ. Αλλά γενικά όχι. Νιώθω ότι είμαι μικρή κατάλαβες; το λέω ότι είμαι 43, το λέω για να το πω», της απάντησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ (δείτε την ανακοίνωση για το μέλλον του Fays Time).

Σε άλλο σημείο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα άτομα που ξέρει πως είναι στο πλευρό της, παρόλο που δεν συναντιούνται συχνά.

«Με συνεργάτες έχω κρατήσει καλή σχέση. Δεν θέλω να πω ονόματα. Για παράδειγμα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν μιλάμε κάθε μέρα, δεν βγαίνουμε κάθε μέρα, ξέρω όμως ότι είναι εκεί για εμένα. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι εκεί, η Ράνια Θρασκιά είναι εκεί, η Σταματίνα το ίδιο, ο Καβατζίκης ξέρω ότι είναι εκεί, η Χριστοπούλου, η Τένια Μακρή, ο Πυριόχος. Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό είμαι ευλογημένη», εξομολογήθηκε στην εκπομπή Μαμά-δες που θα προβληθεί την Κυριακή 7/1.