Φαίη Ξυλά: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τυπική επικοινωνία»

Τι δηλώνει για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φαίη Ξυλά: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τυπική επικοινωνία»

Με αφορμή την παράσταση Bella Figura, στην οποία πρωταγωνιστεί, η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day στον Alpha και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός αποκάλυψε απίθανα περιστατικά που της έχουν συμβεί την ώρα των γυρισμάτων, μίλησε για τις δυσκολίες να συνδυάσει καριέρα και μητρότητα, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της.

«Μου αρέσει, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή, να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και τα όρια. Σε μία σχέση παίρνουμε κοινές αποφάσεις και πρέπει να τις τηρούμε, διαφορετικά αισθάνομαι ότι συμβαίνει κάποια εξαπάτηση και δεν το θέλω», για τα κοινά που έχει με τον θεατρικό της ρόλο, για να αποκαλύψει ότι σε παλαιότερη παράσταση υπήρχε γυναίκα θεατής που είχε κάνει όλους τους υπόλοιπους να ξεκαρδιστούν: «Μου φώναζε με μία απόκοσμη φωνή “Φαίη”, κάθε φορά που έβγαινα από την πλευρά της, το θέατρο έπεφτε κάτω απ' τα γέλια, ο συνάδελφός μου δεν μπορούσε να παίξει».

Δείτε επίσης: «Η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Φαίη Ξυλά για την αποβολή της

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, δήλωσε: «Σε μία ταινία έπρεπε να πιάσει φωτιά το νυφικό μου ενώ το φορούσα, είχαν έρθει διάφοροι ειδικοί για να με βοηθήσουν. Έπιασε κανονικά φωτιά, αντέδρασα ώστε να το σβήσω, αλλά επειδή σοκαρίστηκε ο οπερατέρ δεν το “γράψαμε”. Έπρεπε μετά όλο αυτό να ξαναγίνει, αλλά φοβόμασταν όλοι!». Κλείνοντας το επαγγελματικό κομμάτι σημείωσε ότι δεν έχει κάποια πρόταση αυτήν την περίοδο για την τηλεόραση.

Η εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιο

Μητρότητα και καριέρα συνδυάζονται; «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα, αλλά είναι η καθημερινότητά μου. Ως γονέας πρέπει να είμαι κοντά στο παιδί μου, και ως εργαζόμενη γυναίκα πρέπει να κάνω τη δουλειά μου», αναφέρει η Φαίη Ξυλά για να συμπληρώσει: «Ο γιος μου έρχεται σε κάποιες δικές μου παραστάσεις, που θεωρώ ότι μπορεί να δει, τώρα τελευταία όταν τον πηγαίνω σε παιδικό θέατρο δεν του αρέσει!»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο λέγοντας: «Μια χαρά είμαι μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα σε μία σειρά όσο γίνεται με τους σημερινούς ρυθμούς. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που πρέπει να έχουμε, για να μεγαλώσουμε μαζί ένα παιδί».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε ειδικούς για καθοδήγηση: «Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο μετά το διαζύγιο. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες, εκείνοι που σε συμβουλεύουν χωρίς να τους ρωτήσεις. Αλλά σε έναν ειδικό θα πήγαινα, και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να πηγαίνουν».