Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της για την ορκωμοσία του Άδωνι Γεωργιάδη

«Πάντα κοντά σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της για την ορκωμοσία του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας και χθες Πέμπτη 4/1 ορκίστηκε. Στο πλευρό του βράχος, στάθηκε η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, ενώ το παρών στην ορκωμοσία έδωσαν και οι δυο του γιοι, Περσέας και Αλκαίος.

Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια και συνθέτρια κλασσικής μουσικής, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την ορκωμοσία του συζύγου της.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου για τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Συγχαρητήρια @adonis_georgiadis, @domna_michailidou , @lytrivi και καλή θητεία στα νέα σας καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ για την εμπιστοσύνη του. Πάντα κοντά σου @adonis_georgiadis», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου φόρτωσαν και μια κυρία, της ζητώ συγγνώμη! Η σχέση μου με την Ευγενία δεν...» - Η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον γάμο του με την Μανωλίδου

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Πρώτη μου φορά ορκίστηκα Υφυπουργός τον Νοέμβριο του 2011. Έκτοτε έχουν περάσει 13 χρόνια ορκίστηκα Υπουργός Υγείας το 2013, Υπουργός Ανάπτυξης το 2019, Υπουργός Εργασίας το 2023 και σήμερα Υπουργός Υγείας εκ νέου. Η συγκίνηση που αισθάνομαι είναι σαν την πρώτη φορά, όμως ειδικά σήμερα, δεν σας κρύβω, ότι συγκινήθηκα με διαφορετικό πιο έντονο τρόπο. Το Υπουργείο Υγείας το λάτρεψα την περασμένη φορά. Έμεινα Υπουργός μόνον έναν χρόνο, αλλά κάναμε τόσα πράγματα σαν να ήμουν δύο πλήρεις θητείες. Ίσως οι δυσκολίες της εποχής (στην καρδιά του Μνημονίου) να με οδήγησαν και μένα σε πιο δύσκολες αποφάσεις, αλλά σήμερα μόλις μπήκα ξανά ως Υπουργός στο Υπουργείο αυτό, με υποδέχθηκαν με τόσο καλή διάθεση όλοι οι υπάλληλοι και τα στελέχη του, που άγγιξαν την καρδιά μου.

Ευχαριστώ πραγματικά τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ για την τεράστια εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Γνωρίζω καλά πόσο ο ίδιος προσωπικά ενδιαφέρεται για τα θέματα της Υγείας και αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω.

Τον ευχαριστώ επίσης για την εξαιρετική ομάδα που μου εμπιστεύθηκε της κας Αναπληρώτριας Υπουργού, των 2 Υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

Υγ: Και το Υπουργείο Εργασίας το υπηρέτησα με αφοσίωση και πιστεύω για μόλις έξι μήνες θητείας κάναμε πολλά πράγματα. Η ομάδα των υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων εξαιρετική και η πτώση της ανεργίας σήμερα στο 9,4% ,καθώς και η μείωση κατά -30% στις εκκρεμείς Κύριες και -50% στις εκκρεμείς Επικουρικές συντάξεις είναι μεγάλη δικαίωση.

Σας Ευχαριστώ όλες και όλους για τις Ευχές σας όλα θα πάνε καλά»