Στάθης Σχίζας: "Σταυρώνει" την Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor - «Φέτος τι πάει; Να αποδείξει ότι δεν θα ξαναμιλήσει;»

«Δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η νέα χρονιά δεν μπήκε τόσο καλά για τον κάποτε νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο στο οποίο μάλιστα και νοσηλεύτηκε για κάποιες ημέρες (δείτε εδώ την φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το νοσοκομείο).

Το πρωί της Παρασκευής 5/1, λοιπόν, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας βγήκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Open, Πρωινό Σουσού και μίλησε τόσα για τα όσα πέρασε με την υγεία του (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε) όσο και για το νέο κύκλο του Survivor που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7/1 (δείτε εδώ τα βιογραφικά των 21 παικτών που θα συμμετέχουν) σχολιάζοντας πολύ αυστηρά, μάλιστα, την συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα, για ακόμα μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

«Η Κατερίνα να σου πω και την αλήθεια δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει στο παιχνίδι. Εντάξει οικογενειακό είναι εκεί το κλίμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Πέρυσι παραβίασε τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει; Το ίδιο ισχύει και για την Ασημίνα. Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά.

Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να πάει ο Αλέξης Παππάς, θα έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω δει ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς, δεν τον ξέρω πραγματικά.

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι κι ένα προϊόν μοντάζ, που αν ο καθένας δεν δημιουργεί μια κατάσταση θα είναι σαν το σπίτι στο λιβάδι και δεν θα έχει καθόλου τηλεθέαση».