Θάλεια Ματίκα: «Λέω στον σύζυγό μου ότι δεν με κοιτάνε πλέον οι άντρες»

«Δεν τα βλέπω αυτά τα λιγούρια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θάλεια Ματίκα: «Λέω στον σύζυγό μου ότι δεν με κοιτάνε πλέον οι άντρες»

Τη Θάλεια Ματίκα φιλοξένησε στο «Καλύτερα Αργά» του Action 24 η Αθηναΐς Νέγκα το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις, το φλερτ και γενικότερα την ερωτική διεκδίκηση στον Δυτικό κόσμο, με την ηθοποιό να λέει πως... έχει εκλείψει.

«Ελπίζω στις νέες γενιές, πιστεύω πολύ στους νέους ανθρώπους», είπε στην αρχή η Θάλεια Ματίκα, για να συμπληρώσει ωστόσο: «Το πρόβλημα με το sexiness είναι ότι όλοι ασχολούνται με αυτό υποτίθεται, η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς και μόδας βγάζει εκατομμύρια γύρω από αυτό, γιατί έχουν αρχίσει και τα ενέσιμα. Έχω όμως την αίσθηση ότι το σεξ στον Δυτικό κόσμο εκλείπει συνεχώς, η πράξη δηλαδή. Μόνο ο Τρίτος Κόσμος συμμετέχει ενεργά. Εδώ μιλάμε πολύ για αυτό, στέλνουμε μηνύματα και τα λοιπά αλλά δεν βλέπω έξω την “αγορά” να… κινείται».

Δείτε επίσης: Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου, στα 30»

Το «παράπονο» της Θάλειας Ματίκα για το φλερτ και τα... λιγούρια

Παρά τα κομπλιμέντα της παρουσιάστριας, η Θάλεια Ματίκα ήταν ανένδοτη ότι πλέον δεν τραβάει τα αντρικά βλέμματα, και εξομολογήθηκε ότι είναι κάτι που μοιράζεται με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη: «Έχω την αίσθηση, και το λέω στον Τάσο, ότι πλέον δεν με κοιτάνε οι άντρες. Το αισθάνομαι, και είμαι σίγουρη για αυτό. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία. Όταν κυκλοφορώ δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε κάποτε, ίσως επειδή κάποιοι με αναγνωρίζουν και ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη».
Όπως συμπλήρωσε: «Σίγουρα δεν αισθάνομαι σίγουρα ότι υπάρχουν τα ανδρικά βλέμματα που με φλερτάρουν, σε καμία περίπτωση. Δεν τα βλέπω αυτά τα λιγούρια που λες. Έχω και πολλές φίλες, ελεύθερες και νεότερες, και μου λένε ότι όταν βγαίνουν δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν κάποτε». Εκεί η Αθηναΐς Νέγκα προσέθεσε με χιούμορ: «Πες τους να πάνε στην Ιταλία».