Ο Πάνος Καλίδης "καρφώνει" τον Αντρέα Μικρούτσικο: «Εμπιστεύομαι μόνο την... κρίση ηλικίας του»

Μετάνιωσε που πήγε στο Survivor;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Πάνος Καλίδης

Mάλλον δεν ήταν τυχαία τα καρφιά που αντάλλαξαν χθες, αλλά υποβόσκει μία ένταση ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και τον Αντρέα Μικρούτσικο όπως φάνηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του καλλιτέχνη. Εκείνος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star, και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, και πέταξε τα καρφιά του στον παρουσιαστή με αφορμή σχόλια για την πρόσφατη συμμετοχή του στο «I'm a Celebrity... Get me out of here» του ΣΚΑΪ, καθώς και για τον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου.

«Πήγα για λίγο και τελικά έμεινα δύο μήνες. Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο πολύ και να είναι τόσο δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Καλίδης με την δημοσιογράφο να του θυμίζει πως ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε ότι «Δεν βλέπεται». Εκεί είναι που απάντησε δηκτικά κι εκείνος: «Η μόνη κρίση του Αντρέα που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας. Είναι λίγο καυστικός. Καθένας έχει την κρίση του, είναι σαν να βγαίνω εγώ στην πίστα και να κρίνω εκπομπές και πρόσωπα. Έχει καταντήσει η τηλεόραση οι μισοί να ασχολούνται με τους άλλους μισούς, αντί να λένε γεγονότα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο».

Δείτε επίσης: Πάνος Καλίδης & Λεάννα Μάρκογλου: Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και 3 παιδιά - Πότε θα γίνει ο γάμος

Το σχόλιο του Πάνου Καλίδη για το Survivor και για τον γάμο του

Σε αυτό το σημείο συνέχισε για τις χαμηλές μετρήσεις τηλεθέασης του παιχνιδιού που βρισκόταν. «Το ότι δεν έκανε νούμερα το Celebrity θεωρώ ότι ήταν αδικία. Δεν ξέρω αν δεν άρεσαν τα πρόσωπα. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν φάνηκε η δυσκολία των αγωνισμάτων, γι' αυτό ίσως ο κόσμος το είδε ως κάτι υποδεέστερο από το Survivor», ανέφερε ο τραγουδιστής για το reality του ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε για την συμμετοχή του στο Survivor προ τριετίας: «Δεν μετάνιωσα. Όλα αυτά είναι εμπειρίες που τις έζησα υπό κάποιες συνθήκες. Το 2021 υπήρχαν παντού μάσκες και τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Όταν σου γίνεται πρόταση να πας κάπου με αντάλλαγμα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, φυσικά και το σκέφτεσαι. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος με την καριέρα μου, και στην ηλικία που ήμουν, να πάω να σπάσω τα κόκαλά μου στον Άγιο Δομίνικο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη μακροχρόνια σχέση του με την Λεάννα Μάρκογλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, και ετοιμάζονται να παντρευτούν. «Η πρόταση γάμου ήταν μία έκπληξη πριν φύγω για το Celebrity, ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να πάρω εδώ και πολλά χρόνια. Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, να πας στην εκκλησία και να σε ευλογήσει ο παπάς, για μένα δεν είσαι παντρεμένος. Πιστεύω ότι θα ολοκληρώσει τη σχέση μας ένας θρησκευτικός γάμος. Γενικά είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, στο χωριό μου στη Νέα Σεβάστεια Δράμας οι γάμοι γίνονται παραδοσιακά και ποντιακά, αν και ο δικός μας νομίζω ότι δεν θα γίνει έτσι. Ιδανικά θα ήθελα να είναι ρομαντικά σε κάποιο εκκλησάκι, με πέντε φίλους και τις οικογένειές τους». Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δημιουργική φάση, καθώς όπως δήλωσε ετοιμάζει νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα.