Χάρης Ρώμας: «Η πρώην σύζυγός μου μένει στο Χαλάνδρι, ελπίζω να με ψήφισε»

«Ήταν μικρά τα παιδιά της και με φώναζαν Πώποτα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Η πρώην σύζυγός μου μένει στο Χαλάνδρι, ελπίζω να με ψήφισε»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε σε διάφορα κεφάλαια της ζωής του, όπως ήταν η γνωριμία του με την Ρένα Βλαχοπούλου, η συνάντησή του με την πρώην σύζυγό του στο Χαλάνδρι καθώς και το μέλλον της σειράς «Πεφταστέρι», που ακόμα δεν έχει προβληθεί.

«Μου αρέσει η ζωή και οι δυσκολίες της, αυτές πλέον με εμπνέουν για τα επόμενα βήματά μου. Έχω αποδεχθεί ότι η ζωή είναι σαν καρδιογράφημα που πρέπει να έχει πάνω και κάτω συνεχώς, γιατί αν έχει μία ευθεία, πεθαίνεις», ανέφερε αρχικά ο δημιουργός και πρωταγωνιστής για να συμπληρώσει: «Το “Πεφταστέρι” δεν το είδατε γιατί δεν θέλω να το δείτε ακόμα, είναι άριστο. Αποφάσισα ότι δεν είναι η στιγμή του, γέμισε η τηλεόραση με σειρές εποχής, δεν ξέρω γιατί. Σημασία έχει ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι την εποχή ανά πάσα στιγμή».

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Αν συνεχιζόταν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” θα είχαμε πάρει ο καθένας από ένα σπίτι»

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στο πρόσφατο τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του, που όπως είπε του άφησε μία πίκρα, καθώς και τα συμπεράσματα που έβγαλε: «Με έκανε να καταλάβω ότι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή. Στο παιχνίδι του έρωτα δεν έχει σημασία να βγεις από πάνω, δε με νοιάζει», ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση με την πρώην σύζυγό του: «Ανακάλυψα πως μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε. Δεν είμαι και σίγουρος. Ήταν μικρά τα παιδιά της όταν συναντηθήκαμε και με φώναζαν “Πώποτα”. Εκείνη έπαθε σοκ, μου είπε “Και να θέλω να σε ξεχάσω, δεν με αφήνουν αυτά”».

Όταν ο Χάρης Ρώμας συνάντησε τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Πάρ' τα Σαίξπηρ»

Για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνει, κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές και μετά από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες Αρχές. Δεν είναι φίλος μου ο Σεργουλόπουλος αλλά επειδή έχω δει λίγο τον τρόπο που αναθρέφει το παιδί του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών. Το παιδί αυτό αναθρέφεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου με την οποία συνεργάστηκε στα τελευταία χρόνια της καριέρας της: «Τη Ρένα Βλαχοπούλου την αγαπούσε πολύ ο κόσμος, είχε αυτό το χάρισμα από τον Θεό, ένα τεράστιο ταλέντο να σκορπίζει χαρά και γέλιο. Όμως όταν την γνώρισα εγώ ήταν στο “ρελαντί” της καριέρας της, γι' αυτό τη διόρθωνα συνέχεια, όσο καταλάβαινα κι εγώ. Της έλεγα ότι δεν λέει τα λόγια της και της κακοφαινόταν. Κάποια μέρα, αφού την είχα τρελάνει, μου είπε “Παρ' τα Σαίξπηρ να μην στα χρωστάω” και αυτό έμεινε, όλο το συνεργείο είχε πέσει κάτω και γελούσε».