«Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Έλεος! Δεν είσαι η Ριάνα...» - Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την αντίδραση της Τσιορλίδα

«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Έλεος! Δεν είσαι η Ριάνα...» - Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την αντίδραση της Τσιορλίδα

"Εξαλλος" έγινε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το πρωί της Παρασκευής 5/1, στον αέρα του Πρωινού Σουσού με αφορμή την στάση που κράτησε η Ευαγγελία Τσιορλίδα, σε δημοσιογράφο και στην κάμερα της εκπομπής, και την αντίδρασή της σχετικά με την ερώτηση για το φημολογούμενο δοκιμαστικό για το I Love ΣουΚού.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε εντονα τον εκνευρισμό του, τονίζοντας πως η αντίδραση της δεν ήταν σωστή και ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τους δημοσιογράφους που στέκονται προκειμένου να πάρουν μια δήλωση ακόμη και αν η ερώτηση δεν είναι ευχάριστη.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ποδειδώνας Γιαννόπολος εκφράζει με αιχμηρό τρόπο τη γνώμη του. Πριν από μερικές ημέρες απασφάλισε κατά του, Αντώνη Ρέμου καθώς η εμφάνισή του στη γιορτή του Τούρκου επιχειρηματία, ο οποίος έκανε τα εγκαίνια για ένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας στην Πόλη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του (δείτε εδώ).

Το ξεσπασμα του Ποσειδώνα Γιαννόπολου για την Ευαγγελία Τσιορλίδα

«Δεν τα μπορώ αυτά τα… περπατητά. Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Έλεος! Δεν είσαι η Ριάνα, δεν είσαι η Μπιγιόνσε! Δεν το κάνουμε αυτό το πράγμα. Σταματάμε και σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας κυνηγάει», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή! Το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα! Να σέβεσαι τον ρεπόρτερ που στήνεται και σε περιμένει. Στάσου να πεις έστω μία καλημέρα, να δείξεις ότι δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει», συμπλήρωσε.

«Πες ότι δεν έχεις να πεις κάτι και ότι δεν έχει νόημα να με ακολουθείτε. Αυτό το σταριλίδικο το κάνεις, γιατί κατά βάθος νομίζεις ότι είσαι star», τόνισε εμφανώς ενοχλημένος.

«Σόρρυ για την έκρηξή μου αλλά έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το πράγμα!»

Δείτε εδώ το βίντεο: