Survivor 2024 - Τζέιμς Καφετζής «Η παραγωγή δεν θέλει και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη»

Τι έχει γίνει;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Τζέιμς Καφετζής «Η παραγωγή δεν θέλει και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη»

Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησε το Πρωινό Σουσού και η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου, με τον πρώην παίκτη του Survivor να μιλάει για την δική του αποχώρηση, τελευταία στιγμή πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, για το ενδεχόμενο να τον δούμε εκεί στο μέλλον, αλλά και για το... ξεκατίνιασμα με τον Αλέξη Παππά.

«Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή και τελικά φεύγω στο Τόκιο για ενάμιση μήνα», παραδέχτηκε on camera ο Τζέιμς για να συμπληρώσει: «Δεν λέω “όχι” στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, την πατήσαμε τελευταία στιγμή. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά».

Οι σχέσεις του Τζέιμς Καφετζή και του Αλέξη Παππά μετά το Survivor

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε έναν παλιό... γνωστό, τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο είχαν έρθει σε σύγκρουση στο παρελθόν, αλλά τελικά τα άφησαν όλα πίσω τους, σε σημείο που ο Αλέξης χρησιμοποιεί στο τρέιλερ τη φράση «Φιλάκια ρουφηχτά», με την οποίο τον έδιωχνε απ' το συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης στην τελευταία τους συμμετοχή, με τον Τζέιμς να αναφέρει: «Δεν ήξερα ότι θα πει αυτό, αλλά πιστεύω ότι ήταν ωραίο και ξυπνάει αναμνήσεις στον κόσμο».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης μιλάει και για τη σχέση τους από τότε: «Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Μια φορά είχαμε ξεκατινιαστεί στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: Είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Κι εγώ ξενέρωσα».

Όπως κατέληξε, είχε επικοινωνία με τους νέους παίκτες, ενώ οι πληροφορίες του αναφέρονται και σε ένα πρόσωπο που ακούσαμε ότι θα μπει, αλλά δεν είδαμε -και μάλλον δεν θα δούμε, σύμφωνα με τον Τζέιμς. «Είχα μείνει στο ότι δεν τον θέλουν και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη από την παραγωγή. Δεν γνωρίζω και γιατί. Εδώ μ' εμένα υπήρχαν δικαστήρια και βρήκαμε λύση, δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μίλησα τηλεφωνικά με κάποιους από τους νέους παίκτες, και όταν γυρίσαμε το τρέιλερ. Επειδή το παιχνίδι παίζεται τώρα λίγο αλλιώς, πρέπει να έχεις αριθμητική κλίκα. Η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα όταν ήμουν εγώ στο Survivor. Τώρα πρέπει να έχεις στρατηγική για να προχωρήσεις στο παιχνίδι, και αυτό το κάνει ακόμη πιο ωραίο».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θα μπουν αργότερα στο παιχνίδι!