Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θα μπουν αργότερα στο παιχνίδι!

Και οι τρεις διάσημοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο νέος κύκλος του Survivor κάνει πρεμιέρα σε δυο ημέρες (Κυριακή 7/1) και μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει ανακοινώσει ήδη ποιες θα είναι οι 21 προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε αυτό (δείτε εδώ τα βιογραφικά τους), αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προσθήκες από παίκτες μάλιστα που είχαν πρωταγωνιστήσει ξανά σε προηγούμενους κύκλους.

Ποιοι είναι έτοιμοι να πετάξουν για Survivor

Δυο άντρες και μια γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συζητήσει ήδη με την παραγωγή κι έχουν δώσει τα χέρια να ταξιδέψουν ως τον Άγιο Δομίνικο στη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα που παλιότερα, κατά την συμμετοχή της σε αυτό, είχε απασχολήσει πολύ λόγω της σχέσης με τον Μάριο Πρίαμο, ο Τζέιμς Καφετζής που θα έμπαινε τώρα αλλά τελευταία στιγμή, λόγω ενός προβλήματος υγείας που εντοπίστηκε πρέπει να κάνει υπομονή και τέλος ο Άρης Σοϊλέδης που όπως φαίνεται έστειλε την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά, για να πάει να την βρει μετά και να δούμε το γνωστό σε όλους σίριαλ Σάκη-Μαριαλένα. Γιατί οι ερωτικές ιστορίες πουλάνε στον Άγιο Δομίνικο...

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Survivors «Viva Wyndham Dominicus Palace»

Αξίζει να σημειωθεί πως, κάθε χρόνο, πριν μπουν οι παίκτες στο παιχνίδι κι αφού αποχωρήσουν από αυτό, τους φιλοξενεί το «Viva Wyndham Dominicus Palace». Το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Survivor all star δωμάτια

Survivor all star spoilers

Survivor all star Άγιος Δομίνικος

Survivor all star σκαι

Survivor all star ξενοδοχειο

Survivor all star

Survivor all star ριάλιτι

Survivor all star λεφτά