«Έγιναν κάποια πράγματα που...» - Ο Μάριος Πρίαμος "έσπασε" τη σιωπή του για την Καρολίνα και την Ελευθερίου

«Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Περίπου 6μιση μήνες στο Survivor All Star, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στην Κύπρο. Μπορεί να μην βγήκε νικητής, ωστόσο, σίγουρα βγήκε κερδισμένος καθώς θα δει σύντομα στον τραπεζικό του λογαριασμό 135.000 ευρώ.

Έχοντας λοιπόν γυρίσει στην πατρίδα του, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 14/7 στην εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε", όπου μίλησε χθες 13/7 ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας για τον Τριαντάφυλλο.

Ο Μάριος Πρίαμος, μίλησε μεταξύ άλλων για το σάλο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τον ίδιο, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, μετά το περιβόητο πλάνο με την δεύτερη στην καλύβα σε πολύ προσωπικές περιπτύξεις ενώ ήταν σε σχέση με την πρώτη.

Η απάντηση του Μάριου για Καρολίνα και Ελευθερία

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για αυτό που είχε γίνει στην αρχή του παιχνιδιού με την Ελευθερία και την Καρολίνα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία είναι ένα παιδί το οποίο εκτιμώ και ότι έγινε έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι γενικότερα σε αυτό. Και σε ερωτήσεις που μου έκαναν δεν είχα τοποθετηθεί. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρο μου. Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου. Με ενόχλησε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας και όχι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για αυτά τα θέματα και όταν δω πως εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, θα τοποθετηθώ ακόμη περισσότερο. Με ενόχλησε γιατί επειδή δεν μπορούσαν να με πολεμήσουν - όχι τα κορίτσια - τον Μάριο για το Survivor, έφεραν κάτι προσωπικό του και το αναπαρήγαγαν γιατί δεν έβρισκαν κάτι να μου προσάψουν στο παιχνίδι».

Αποκαλύψεις για τη σχέση Ελευθερίου & Πρίαμου μετά την συνάντηση στον ημιτελικό του Survivor All Star

Πάνε αρκετοί μήνες από την τελευταία συνάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου, η οποία ήταν μέσα στο Survivor All Star. Η σχέση τους είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με άρθρα και social media να μιλάνε για απιστία, αφού είχε γίνει γνωστό πως διατηρούσαν δεσμό πριν το παιχνίδι και πριν ο Κύπριος ξεκινήσει κάτι ερωτικό με την Καρολίνα Καλύβα και τους κάνουν τσακωτούς στην καλύβα.

Μετά από όλο αυτό οι σχέσεις τους πέρασαν από 40 κύματα και ενώ προς το τέλος φάνηκε πως τα είχαν βρει και ήταν φίλοι - ενώ πολλοί έλεγαν πως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία - τελικά βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μάλιστα, η συνάντηση τους χθες 10/7 στον ημιτελικό του Survivor All Star έγινε viral, αφού η Ελευθερία δεν σηκώθηκε καν από τη θέση της για να τον υποδεχτεί όταν μπήκε στο πλατό.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes και ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά.

«Η Ελευθερία δεν σηκώθηκε. Εγώ μίλησα με την Ελευθερία, με πήρε τηλέφωνο μετά και μου είπε ότι δεν ήθελε ούτε να του δώσει το χέρι, ούτε να τον αγκαλιάσει, ούτε τίποτα. Είναι πολύ πληγωμένη με όλο αυτό που έχει γίνει. Η Ελευθερία είναι καταπληκτικό παιδί, την ξέρω και ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει για τον Μάριο. Οπότε, νιώθει πολλή αδικία μέσα της και το έδειξε και χθες μπροστά στις κάμερες», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Μαύρου πως τον είχε στηρίξει ανοιχτά σε δηλώσεις της, απάντησε «Κωνσταντίνα, επίτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα. Οι δηλώσεις της μπορεί να λένε άλλα, αλλά τι λέει η κάρδια της...».