«Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε μεγάλοι! Να με πάρει να μου πει τι;» - Ο Σάκης Κατσούλης "έσπασε" τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο

Απάντησε για πρώτη φορά μετά τα όσα έχει μάθει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από εκπομπή σε εκπομπή μιλάει ο Σάκης Κατσούλης μετά τη νίκη του στο Survivor All Star. Για πρώτη φορά όμως απάντησε σχετικά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίο ενώ ήταν φίλους του ξαφνικά σταμάτησε να τον στηρίζει όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και ξεκίνησε να στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Σάκη να κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος να υπενθυμίσουμε όταν συμμετείχε με τον τραγουδιστή στο ριάλιτι είχαν τσακωθεί άσχημα και μάλιστα δεν του έδινε φαγητό με αποτέλεσμα να μένει νηστικός.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, βγήκε live στην κυπριακή εκπομπή "Ήρθε και έδεσε" με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού και μίλησε για το παιχνίδι, όταν ρωτήθηκε για τον πρώην φίλο του.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον Τριαντάδυλλο

«Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Όλοι αυτό μου λένε "Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;’" Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από όλο αυτό. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί.

Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα δεν είχα κάτι ποτέ κάτι σε αυτόν. Αν ο μόνος λόγο που εκφράστηκε έτσι για εμένα ήταν η παρέα μου με τον Κόρο, δεν νομίζω ότι ήταν κατακριτέο κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε μεγάλοι. Αν ήταν πραγματικό φίλος θα ήταν δίπλα μου και θα περίμενε να γυρίσω για να του εξηγήσω.

Τηλέφωνο και να με πάρει, δεν θα είχα δει την κλήση το τηλέφωνο μου μπλοκάρει έχει γίνει χαμός. Η Μαριαλένα μου είπε ότι προσπάθησε να έχει μια επικοινωνία μαζί της, αλλά νομίζω δεν τα κατάφερε. Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως στο όλο γεγονός, τοποθετήθηκε και η αδερφή του Σάκη: «Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα;» - H ανάρτηση της αδερφής του Σάκη Κατσούλη και η απάντηση του Τριαντάφυλλου