Survivor All Star: H αντίδραση του Τριαντάφυλλου στην ήττα του Μπάρτζη - Οι αναρτήσεις Δαλάκα & Χατζηανδρέου για τον Κατσούλη

O νικητής ωστόσο δεν αλλάζει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Άλλοι χάρηκαν και άλλοι απογοητεύτηκαν με τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star στο μεγάλο τελικό το βράδυ της Τρίτης 11/7. Πολλοί ήταν οι παίκτες που τον στήριζαν από τον ημιτελικό, όπως επίσης και τον Νίκο Μπάρτζη.

Τον Νίκο μάλιστα, θυμήθηκε και ο πρώην κολλητός του φίλος Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έκανε απανωτές αναρτήσεις στα social media ζητώντας την στήριξη του κόσμου για να κερδίσει.

Οι ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Τριαντάφυλλος μετά την "προδοσία" που είχε δηλώσει πως του έκανε ο Σάκης και η Μαριαλένα (δείτε το λόγο) ξεκίνησε να στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη και πολλές φορές σχολίαζε πως εκείνος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι και επειδή χρειαζόταν το έπαθλο αλλά και γιατί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ντόμπρος και αληθινός.

Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή έγραψε στο προφίλ του στο Instagram:

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου. Μεγάλους παίκτες! Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου. Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες! Όλα καλά. Κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και τους δύο».

Δείτε επίσης τα highlights του τελικού: Το "ξεφτίλισμα" του Ατζούν, η πρόταση γάμου και η νίκη του Κατσούλη

Survivor All Star ανάρτηση Τριαντάφυλλου

Στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης και φώναζε από τη χαρά της που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε επίσης: Πήρε παραπάνω από 200.000 ευρώ - Το πραγματικό ποσό που κέρδισε ο Σάκης από το Survivor All Star

Από την άλλη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης και έγραψε «Δεν πρόλαβα να βγάλω βίντεο, χτυπιόμουν στο σαλόνι. Σάκης Κατσούλης, ήθος, σεβασμός, αγωνιστικότητα».

Survivor All Star ανάρτηση Ασημίνας