Survivor all star: «Επειδή μου στέλνετε πολλοί...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τζέιμς με το Μπάρτζη και η έκκληση στον κόσμο

Η αποκάλυψή του για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Για κάποιους η φιλία του Νίκου Μπάρτζη με το Τζέιμς Καφετζή ήταν πολύ δυνατή και είχε σοβαρές ελπίδες να διατηρηθεί στο μέλλον, ωστόσο η συνέχεια έδειξε πως τα δύο παιδιά για άγνωστους λόγους χάθηκαν.

Από τη μεριά του Τζέιμς κάνει τη διαφορά και σε περίπτωση, που είχε να χωρίσει κάτι με τον Νίκο το αφήνει στην άκρη, αφού τον στηρίζει με κάθε τρόπο, ώστε να συμβάλλει στο να σηκώσει την κούπα του Survivor all star.

Η στήριξη του Τζέιμς Καφετζή στο Νίκο Μπάρτζη για τον τελικό του Survivor all star

Τόσο την ημέρα του ημιτελικού, όσο και την Τρίτη 11/7 στο μεγάλο τελικό ο Τζέιμς ζητούσε από τους ακόλουθους του να στηρίξουν με την ψήφο τους τον πρώην φίλο του (δείτε εδώ τι ζήτησε το Καφετζής από το κοινό του τη βραδιά του ημιτελικού).

Είναι νωρίς να μιλάμε για αποτέλεσμα το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει στο πλευρό του φανατικό κοινό!

Τζέιμς Καφετζή στο Νίκο Μπάρτζη

Τζέιμς Καφετζή στο Νίκο Μπάρτζη

Τζέιμς Καφετζή στο Νίκο Μπάρτζη

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον στηρίζει φέτος

Όπως όλα δείχνουν όμως, η φιλία τους δεν έχει τελείωσε και το απέδειξε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος μετά τη λήξη του (19/6) επεισοδίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία από τα μηνύματα που στέλνει για να τον κρατήσει στο ριάλιτι μέχρι τον τελικό.

«Πρώτη φορά ρίχνω τόσες ψήφους σε τηλεπαιχνίδι! (Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις πολλές περισσότερες ψήφους που έριχνα κάθε Σάββατο στην Βουλγαράκη για να παραμείνει και άλλο στο J2US, μήπως και την καταφέρω!) Ελπίζω τώρα τουλάχιστον, να πιάσουν τόπο οι ψήφοι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν κολλητός με δύο άτομα και μετά σκοτώθηκαν» - Ο Κατσούλης ξεμπρόστιασε τις δήθεν φιλίες του Μπάρτζη

Τζέιμς Κατφετζής στηρίζει Μπάρτζη στο Survivor All Star