Survivor all star: «Ήταν κολλητός με δύο άτομα και μετά σκοτώθηκαν» - Ο Κατσούλης ξεμπρόστιασε τις δήθεν φιλίες του Μπάρτζη

«Η φιλία ήταν για μην ψηφίζει ο ένας τον άλλον»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ήταν κολλητός με δύο άτομα και μετά σκοτώθηκαν» - Ο Κατσούλης ξεμπρόστιασε τις δήθεν φιλίες του Μπάρτζη

Κατηγορίες βλέπουμε να ανταλλάσσουν στο Survivor all star οι παίκτες και συγκεκριμένα τα πυρά ήταν πολλά στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/6) σχετικά με το ποιος είναι καλός και πιστός φίλος στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τη Μαριαλένα και το Βασάλο, που παρεξηγήθηκαν μετά την ψήφου της 1ης στο 2ο. Ο Νίκος Μπάρτζης από τη μεριά του υποστήριξε τον Κωνσταντίνο και μάλιστα τόνισε, πως εκείνος δεν προδίδει φίλους του...

Από τη μεριά του ο Σάκης Κατσούλης σε συζήτηση, που είχε στην παραλία θυμήθηκε τους δύο φίλους του Μπάρτζη, που πια δεν έχει καμία επαφή....(δείτε εδώ το 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση).

Τα καρφιά του Σάκη Κατσούλη για τις φιλίες του Νίκου Μπάρτζη

«Ο Νίκος που λέει δεν ασχολούμαι με κανέναν και απορώ, πως ασχολούνται μαζί μου, ασχολήθηκε με ένα θέμα της κόκκινης ομάδας. Από εκεί και πέρα μιλάει για φιλία ο Νίκος, ο οποίος στο δικό μας Survivor ήταν κολλητός με δύο άτομα, με τα οποία με το που τελείωσε το παιχνίδι, σκοτωθήκανε, δε μιλάνε καν και ήρθε να μας πει, ότι η φιλία τους θα είναι για πάντα και ότι θα κάνουνε μαζί πράγματα και ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τελικά η φιλία ήταν μόνο για το παιχνίδι, για μην ψηφίζει ο ένας τον άλλον και να πάνε όσο πιο μακριά στο παιχνίδι, το ίδιο πήγε να γίνει με το Στάθη και για ένα μήνα έλεγε κολλητός μου, αδερφός μου, και το ίδιο γίνεται με τον Ασημακ. Αυτός ο άνθρωπος κρίνει εσάς τους δύο, τη δικιά σας φιλία», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Πυρά και καρφιά από το Μπάρτζη στη Μαριαλένα για την ψήφο στο Βασάλο

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα και το βρίσκω λογικό! Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες το λογικό ήταν να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου, ο Κωνσταντίνος, ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία, που όντως καλά το είπε ήταν σαν να έχω εγώ τον Ασημακόπουλο σε μία ζυγαριά με Στέλλα και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο.

Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην ψηφοφορία, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια για τον κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.