Survivor all star: Στο πλευρό του Μπάρτζη και ας μη μιλάνε - Η συγκινητική πράξη του Τζέιμς τη βραδιά του ημιτελικού

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 10/7 ο Νίκος Μπάρτζης χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φίλων, συγγενών και του κοινού μιας και τα κατάφερε και βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor all star, στο Γαλάτσι!

Το κοινό, που ήταν στις κερκίδες φώναζε για εκείνον πριν καλά καλά βγει στην αρένα, με πολλούς να έχουν φτιάξει μπλουζάκια με το όνομά του (δείτε εδώ αποκλειστικά βίντεο).

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που στηρίζουν το Νίκο και για κάποιους αποτελεί ανατροπή αυτή η είδηση είναι ο Τζέιμς Καφετζής, με του δύο να κάνουν πολύ παρέα στο Survivor 4 κάτι, που στη συνέχεια όμως διεκόπη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια και για την σχέση τους με την Άννα Μαρία Βέλλη).

Μάλιστα μόλις βγήκαν από το Survivor 4 συνέχισαν να κάνουν "τρελή" παρέα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ και αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις για το τι συνέβη μεταξύ τους και "έσπασαν", με εκείνους να απαντούν πως απλώς χάθηκαν λόγω της καθημερινότητας, εφόσον μένουν σε εντελώς διαφορετικά μέρη.

Η υποστήριξη του Τζέιμς Καφετζή στο Νίκο Μπάρτζη για το Survivor all star

Σε κάθε περίπτωση, ο Τζέιμς αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να στηρίξει τον Νίκο, κάνοντας ένα υποστηρικτικό story τη βραδιά του ημιτελικού!

Μπάρτζης - Τζέιμσ
,

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον στηρίζει φέτος

Όπως όλα δείχνουν όμως, η φιλία τους δεν έχει τελείωσε και το απέδειξε ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος μετά τη λήξη του (19/6) επεισοδίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία από τα μηνύματα που στέλνει για να τον κρατήσει στο ριάλιτι μέχρι τον τελικό.

«Πρώτη φορά ρίχνω τόσες ψήφους σε τηλεπαιχνίδι! (Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις πολλές περισσότερες ψήφους που έριχνα κάθε Σάββατο στην Βουλγαράκη για να παραμείνει και άλλο στο J2US, μήπως και την καταφέρω!) Ελπίζω τώρα τουλάχιστον, να πιάσουν τόπο οι ψήφοι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν κολλητός με δύο άτομα και μετά σκοτώθηκαν» - Ο Κατσούλης ξεμπρόστιασε τις δήθεν φιλίες του Μπάρτζη

Τζέιμς Κατφετζής στηρίζει Μπάρτζη στο Survivor All Star