Survivor all star: Κατάμεστο το Άλσος Βεΐκου - Ζητωκραύγαζαν για Πρίαμο και Μπάρτζη με μπλουζάκια που είχαν το όνομά τους

Αποκλειστικά βίντεο από τον ημιτελικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Κατάμεστο το Άλσος Βεΐκου - Ζητωκραύγαζαν για Πρίαμο και Μπάρτζη με μπλουζάκια που είχαν το όνομά τους

Μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας η βραδιά του ημιτελικού για το Survivor all star έφτασε! Τη Δευτέρα 10/7 το κοινό συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι με σκοπό να στηρίξει το Νίκο Μπάρτζη και το Μάριο Πρίαμο, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Καρέ καρέ η στιγμή που Καραγκούνιας & Ελευθερίου φτάνουν μαζί στον ημιτελικό, στο αμάξι του

Πολλοί είναι εκείνοι, που υποστήριζαν τον Κύπριο και άλλοι τον αγρότη από το Ζευγολατιό, με την κάμερα του Youweekly.gr να είναι παρούσα στο άλσος Βεϊκου, εκεί όπου οι φανατικοί υποστηρικτές Μάριου και Νίκου φορούσαν μπλούζες με τα ονόματά τους και αντίστοιχα με κόκκινο και μπλε χρώμα, που είχε η ομάδα τους!

Τα συνθήματα στον ημιτελικό του Survivor all star για Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρζτη

 Survivor all star - Ημιτελικός

Οι εμφανίσεις των παικτών στον ημιτελικό

Κανένας τους δεν θυμίζει με τίποτα στους παίκτες, που βλέπαμε στον Άγιο Δομίνικο να τρέχουν και να γεμίζουν λάσπες. Λαμπερά φορέματα, ωραία χτενίσματα, μακιγιάζ, κοστούμια και γενικότερα η περιποίηση έχει την τιμητική της απόψε!

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 10/7: Μάριος ή Νίκος - Ποιος περνάει απόψε στον μεγάλο ημιτελικό;

Το Youweekly.gr δε θα μπορούσε να λείπει από τον ημιτελικό του Survivor all star και μάλιστα ήταν από νωρίς εκεί, εξασφαλίζοντας μόνο για εσάς, τις αφίξεις των πρώην παικτών, όσο έκαναν δηλώσεις σε κάμερες.

Από τους πρώτους ήταν η Ρία Κολοβού με το μίνι, πορτοκαλί φόρεμά της και ο Κόρομι, που δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη, που ξέραμε με το μαύρο πουκάμισο και το τζιν παντελόνι του.

Ρία Κολοβού

Κόρομι

Οι δύο παίκτες, αφού έκαναν δηλώσεις φωτογραφήθηκαν με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Μπόγδανο, που είχαν αέρα νησιού μέσα από το αέρινο look, που επέλεξαν να βάλουν!

Survivor ημιτελικός

Στη συνέχεια, ο Σπύρος άφησε τους πρώην παίκτες και βρήκε το κορίτσι του, Βρισηίδα Ανδριώτου, που φορούσε μια εντυπωσιακή maxi τουαλέτα με άνοιγμα στο πόδι! Το ζευγάρι έκανε από κοινού δηλώσεις με το δικό τους, πολύ αποκαλυπτικό τρόπο!

Μαρτίκας - Βρισηιδα

Πολύ εντυπωσιακές ήταν η Ελένη Χαμπέρη και η Νικολέτα Μαυρίδη, που επέλεξαν να κάνουν από κοινού δηλώσεις μιας και η σχέση και η δεμένη φιλία τους φαινόταν και στο παιχνίδι.

Ελενη Χαμπέρη - Μαυριδη

Με μακρύ μαύρο, ριχτό ρούχο είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο, εκκεντρικό, όπως πάντα!

κονδυλάτος

 Survivor all star ημιτελικός

Λίγο μετά ακολούθησε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που έκλεψε όλα τα βλέμματα!

Βασάλος

Αλλά και το λαχανί, αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελευθερίου, η οποία συνοδευόταν από τον Καραγκούνια.

Καραγκούνιας & Ελευθερίου

Γαλάτσι