Survivor all star: Καρέ καρέ η στιγμή που Καραγκούνιας & Ελευθερίου φτάνουν μαζί στον ημιτελικό με το αμάξι του

Εκείνος οδηγούσε και εκείνη ήταν στο πλάι του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Καρέ καρέ η στιγμή που Καραγκούνιας & Ελευθερίου φτάνουν μαζί στον ημιτελικό με το αμάξι του

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor All star αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 9 μ.μ την Δευτέρα 10/7 με τους πρώην παίκτες, που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι να καταφθάνουν από νωρίς στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Τα ζευγάρια, όπως ήταν φυσικό θα έρχονταν μαζί, οι καλοί φίλοι και φίλες παρέα....ωστόσο ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr που ήταν εκεί κατέγραψε κάτι, που θα συζητηθεί!

Τάκης Καραγκούνιας και Ελευθερία Ελευθερίου, όχι μόνο έβαλαν τα καλά τους, αλλά κατέφθασαν στο χώρο μαζί με τον Τάκη να οδηγεί και την τραγουδίστρια να είναι συνοδηγός του!

Δείτε επίσης: Survivor all star: Με αποκαλυπτικά φορέματα και εκκεντρικά look - Κατέφθασαν στον ημιτελικό του Γαλατσίου οι πρώτοι παίκτες

Η κοινή εμφάνιση Τάκη Καραγκούνια και Ελευθερίας Ελευθερίου στον ημιτελικό του Survivor all star

Καραγκούνιας & Ελευθερίου

Το καυτό σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Το Σάββατο 10/6 ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να κάνει δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τη ζωή του μετά το παιχνίδι.

Αυτές τις ημέρες ο Τάκης βρίσκεται στην Αθήνα και όπως αποκάλυψε διατηρεί καλές επαφές με την Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία μάλιστα γυμνάζονται και μαζί στον ίδιο χώρο στην Καλλιθέα.

Δείτε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: Η ψυχανάλυση, η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και η νέα ζωή μετά το Survivor All Star

Στη συνέχεια, υπήρξαν κάποια πειράγματα από το πάνελ, αφού όλοι θυμούνται το φλερτ του Τάκη στο πρόσωπο της Ελευθερίας με τον ίδιο να κάνει χιούμορ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

«Ελευθερία, Sugar daddy is here», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.