Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα...» - Η αποκάλυψη της για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Survivor

«Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα...» - Η αποκάλυψη της για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay' Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/1, η Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα συμμετείχε ξανά.

Υπενθυμίζουμε ότι το κορυφαίο παιχνίδι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 7/1 στον ΣΚΑΙ, στις 9 το βράδυ. Το παιχνίδι που φέτος αλλάζει, αναμένται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην νέα χρονιά. Ήδη έχει προβληθεί το νέο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο. Η άφιξη Διασήμων και Μαχητών γίνεται με επεισοδιακό τρόπο, αφού στην παραλία με ελικόπτερα από τα οποίαπρέπει να κάνουν σχεδόν ελεύθερη πτώση (δείτε εδώ).

Όλα όσα είπε η Σατυρούλα Χρυσαειδή για το Survivor 2024

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί. Το έζησα δύο φορές σερί… Η πρώτη φορά που πήγα ήταν η εμπειρία, τη δεύτερη φορά ήταν και το γόητρο να κερδίσεις, αλλά και το οικονομικό εννοείται. Σίγουρα αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα το σκεφτώ, αλλά δεν θα πω κατευθείαν ναι», είπε αρχικά.

«Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου... Ανοίξαμε ένα καφέ με τον Νίκο Γιάννη, γενικά έρχεται και κόσμος για να με γνωρίσει. Έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή, μας έγινε η πρόταση, είμαστε μαζί με ακόμα έναν συνεργάτη. Το πρωί δουλεύω στο γυμναστήριο του αδερφού μου γιατί είμαι και γυμνάστρια, δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Home tour στο νέο σπίτι της

«Το τελευταίο διάστημα έχω ξεκινήσει πυγμαχία», λέει χαρακτηριστικά η Σταυρούλα και συμπληρώνει: «Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πάντα, αλλά δεν μπορούσα λόγω του πρωταθλητισμού με τον στίβο».

«Είναι ένα όνειρο, μου αρέσει πολύ, είναι ιδανικό για την καύση λίπους και για να μάθεις αυτοάμυνα. Θα πω ότι είναι και το καλύτερο για εκτόνωση, ξεκάθαρα», λέει γελώντας και μας καθοδηγεί βήμα-βήμα στην προπόνησή της, δίπλα στον personal trainer της, Νίκο Στυλιαρά.

  • «Ξεκινάμε με ζέσταμα, που περιλαμβάνει σκοινάκι για περίπου πέντε λεπτά. Βοηθάει πολύ στον ρυθμό που χρειάζεται στην πυγμαχία, στην ισορροπία, και επίσης στο να ρυθμίζουμε τις ανάσες μας»
  • «Μετά το σκοινάκι έρχονται διάφορες έντονες ασκήσεις και διατάσεις που κάνω και με βοηθάνε να ζεστάνω το σώμα μου, τη μέση μου, τα χέρια μου, τους ώμους που δουλεύουμε πολύ και φυσικά όλους τους μυς στα πόδια»
  • «Έπειτα κάνω κάποιους γύρους σκιαμαχίας, που βοηθούν ώστε να τελειοποιήσω την τεχνική μου και να φτιάξω την φυσική μου κατάσταση. Επίσης το να κάνεις σκιαμαχία σε βοηθάει πολύ να δουλεύεις με τον εαυτό σου».
  • «Έρχεται το κύριο μέρος, που περιλαμβάνει 5-6 γύρους με στόχους, που κάνω με τον προπονητή μου. Με βοηθάει να βελτιώνει την αντίληψη και την τεχνική μου».
  • «Αφού τελειώσει το κύριο μέρος, κάνω 2-3 γύρους στον σάκο, κάτι που με βοηθάει να εκτονωθώ όσο γίνεται. Εκείνη τη στιγμή τα δίνω όλα. Φυσικά φοράω τον ειδικό εξοπλισμό, τα μπαντάζ στα χέρια μου, και τα ειδικά γάντια του μποξ».
  • «Μόλις τελειώσει η προπόνηση, κάνουμε διατάσεις ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στους μυς και τραβήγματα ή ενοχλήσεις».